15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Fără panouri fotovoltaice pe TeraPlast Arena! Ce soluție a găsit Consiliul Județean:

Potrivit președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan nu se pot pune panouri fotovoltaice pe TeraPlast Arena, deși acesta era planul inițial. Nu se va renunța la idee, panourile fotovoltaice urmând să fie puse în apropiere de sală și nu pe acoperiș.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a declarat că acoperișul Sălii TeraPlast Arena nu va putea găzdui panouri fotovoltaice, cum se dorea inițial.

„Nu putem pune panouri fotovoltaice pe sală, nu se poate, o să punem undeva pe lângă. Avem o membrană pe acoperiș, pe care trebuia să o găurim în 6.000 de locuri ca să facem suporții pentru panourile fotovoltaice. N-am putut să fiu de acord cu soluția propusă, rămâneam fără garanție la membrană și la acoperiș și 100% ploua prin găurile acelea”, a spus Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Conform președintelui Consiliului Județean, investiția a fost deja bugetată, panourile fotovoltaice urmând să fie amplasate lângă sală. Astfel, instituția va fi pe 0 cu costurile de funcționare ale TeraPlast Arena.

Acestea vor fi acoperite în parte cu ajutorul panourilor fotovoltaice și a sumei achitată de TeraPlast, în urma licitației câștigate.

Emisiunea la care a fost invitat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Teraplast Arena???? Oare cine a denumit-o astfel? Consiliul județean, organul colegial competent, sigur nu! Atunci cine? S-a făcut din voința și din pixul unei singure persoane, cu încălcarea competențelor și atribuțiunilor legale??!! Atunci cineva ar trebui să se autosesizeze la acest blat ordinar, că tot suntem în domeniul sportiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...