14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Polițiști din toată țara, la Bistrița pentru Campionatul Național de tenis de masă al MAI

Polițiști din toată țara se întâlnesc aceste zile la Bistrița, pentru desfășurarea etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția durează trei zile și participă peste 120 de organe ale legii.

Finala Campionatului Național de tenis de masă se ține în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.

Evenimentul se va desfășura între orele 09:00-12:00, respectiv 15:00-19:00. Pe perioada competiţiei, arbitrajul va fi coordonat de către domnul Filipaş Marian.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa-România.

Astăzi a avut loc debutul competiției, unde cadrele poliției au fost însoțite de multipla campioană națională și europeană la tenis de masă, Mihaela Șteff. „A fost o onoare să-i avem alături pe multipla campioană națională și europeană la tenis de masă, cu un palmares impresionant, în prezent antrenoare de tenis de masă, bistrițeanca Mihaela Șteff, precum și pe doi jucători cu rezultate deosebite, Darius Toma și Mihai Nagy, membri ai echipei de tenis de masă C.S. Gloria 2018.

De asemenea, la festivitatea de deschidere au participat domnul prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Teofil Iulian Cioarbă, domnul Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, precum și șefii inspectoratelor de Poliție, Jandarmi și Situații de Urgență din Bistrița-Năsăud.

Joi, 30 martie, începând cu ora 12:30, în prezența reprezentanților autorităților publice locale, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cum sepoate ca o garnizoana de politie sa nu fie la servici in momentul asta?
    in acest momemt o persoana are nevoie de ajutor ca in alba sau in singeorz bai!!!!
    cum se pate ca astia sa se joace tenis de masa in timpul liber??????
    pentru asta muncesc eu, sa va platesc voua salariile???????????????
    hai sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!