15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Polițiști din toată țara, la Bistrița pentru Campionatul Național de tenis de masă al MAI

Polițiști din toată țara se întâlnesc aceste zile la Bistrița, pentru desfășurarea etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția durează trei zile și participă peste 120 de organe ale legii.

Finala Campionatului Național de tenis de masă se ține în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.

Evenimentul se va desfășura între orele 09:00-12:00, respectiv 15:00-19:00. Pe perioada competiţiei, arbitrajul va fi coordonat de către domnul Filipaş Marian.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa-România.

Astăzi a avut loc debutul competiției, unde cadrele poliției au fost însoțite de multipla campioană națională și europeană la tenis de masă, Mihaela Șteff. „A fost o onoare să-i avem alături pe multipla campioană națională și europeană la tenis de masă, cu un palmares impresionant, în prezent antrenoare de tenis de masă, bistrițeanca Mihaela Șteff, precum și pe doi jucători cu rezultate deosebite, Darius Toma și Mihai Nagy, membri ai echipei de tenis de masă C.S. Gloria 2018.

De asemenea, la festivitatea de deschidere au participat domnul prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, Teofil Iulian Cioarbă, domnul Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, precum și șefii inspectoratelor de Poliție, Jandarmi și Situații de Urgență din Bistrița-Năsăud.

Joi, 30 martie, începând cu ora 12:30, în prezența reprezentanților autorităților publice locale, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cum sepoate ca o garnizoana de politie sa nu fie la servici in momentul asta?
    in acest momemt o persoana are nevoie de ajutor ca in alba sau in singeorz bai!!!!
    cum se pate ca astia sa se joace tenis de masa in timpul liber??????
    pentru asta muncesc eu, sa va platesc voua salariile???????????????
    hai sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...