-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Teraplast lansează un nou produs destinat telecomunicațiilor cu fibră optică

Producătorul bistrițean Teraplast își completează portofoliul cu un nou produs, destinat telecomunicațiilor, sub brandul TeraDuct. Este vorba despre o soluție tehnică nouă, nemaiîntâlnită în țară.

Producătorul Teraplast se adresează telecomunicațiilor, dezvoltând un produs destinat telecomunicațiilor cu fibră optică. Pentru fabricarea sa au fost folosite materiale și tehnologii de ultimă generație disponibile în industrie.

TeraDuct ONE este un microtub fabricat din polietilenă de înaltă densitate, utilizat pentru a proteja microcablurile de fibră optică. Acesta este disponibil într-o varietate de diametre și pate fi grupat în mănunchiuri cu configurații diferite.

„Gama TeraDuct vine cu dimensiuni și specificații tehnice care permit adaptarea utilizatorilor la proiecte individuale sau integrate. Avem know-how-ul pentru a dezvolta produse de calitate la prețuri competitive. Cu TeraDuct completăm portofoliul existent de țevi pentru protecție cabluri. TeraDuct reprezintă o soluție completă pentru instalarea și protecția fibrei optice, care oferă durabilitate și siguranță unei infrastructuri în continuă extindere, devenită esențială în societatea modernă, unde noțiunea de smart city devine din ce în ce mai utilizată,” spune Ovidiu Gurău, director comercial al TeraPlast.

TeraDuct este soluția optimă pentru mutarea liniilor de telecomunicații din sistemul aerian montat pe stâlpi în sistemul îngropat, cât și pentru extinderea infrastructurii de telecomunicații necesară în procesul accelerat de digitalizare a societății.

Printre beneficiile acestui produs se numără costuri reduse și viteză mai mare la instalare, soluții tehnice modelate în funcție de nevoile individuale sau acces facil în caz de intervenții la rețea.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...