20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Terenul de sport de la LPS, scos la licitație!

Primăria Bistrița organizează o licitație publică. Obiectul? Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Cei interesați trebuie să-și depună documentația până în 18 iulie.

În data de 19 iulie, Primăria Bistrița organizează o licitație publică deschisă. Obiectul – Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Suprafața terenului de sport este de 820 mp și este construit pe terenul – proprietate publică a municipiului Bistrița.

Decizia de a face un parteneriat publico – privat a venit în 2008. Atunci, Consiliul Local a hotărât ca terenul din curtea LPS, pe care se află terenul de sport, să fie dat spre închiriere.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 10 ani. Astfel, contractul încheiat în 2009 a expirat, motiv pentru care trebuie ăncheiat altul.

Noul contractor va trebui să mențină destinația terenului , acela de teren de sport, iar contractul se încheie tot pe 10 ani.

În 2009, prețul de pornire al chiriei a fost de 1 leu/mp.  Cei care au câștigat licitația au plătit 20 la sută la Consiliul Local și 80 la sută la LPS.

Documentaţia de licitaţie se poate procura de la sediul Serviciului public municipal „Direcţia Patrimoniu”, din str. Gheorghe Şincai nr. 2, începând cu data de 08.07.2019, de luni până joi între orele 10.00 – 11.00 și 15.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 11.30, iar documentele de participare se depun până la data de 18.07.2019, ora 16.00.

Foto – Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!