11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Terenul de sport de la LPS, scos la licitație!

Primăria Bistrița organizează o licitație publică. Obiectul? Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Cei interesați trebuie să-și depună documentația până în 18 iulie.

În data de 19 iulie, Primăria Bistrița organizează o licitație publică deschisă. Obiectul – Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Suprafața terenului de sport este de 820 mp și este construit pe terenul – proprietate publică a municipiului Bistrița.

Decizia de a face un parteneriat publico – privat a venit în 2008. Atunci, Consiliul Local a hotărât ca terenul din curtea LPS, pe care se află terenul de sport, să fie dat spre închiriere.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 10 ani. Astfel, contractul încheiat în 2009 a expirat, motiv pentru care trebuie ăncheiat altul.

Noul contractor va trebui să mențină destinația terenului , acela de teren de sport, iar contractul se încheie tot pe 10 ani.

În 2009, prețul de pornire al chiriei a fost de 1 leu/mp.  Cei care au câștigat licitația au plătit 20 la sută la Consiliul Local și 80 la sută la LPS.

Documentaţia de licitaţie se poate procura de la sediul Serviciului public municipal „Direcţia Patrimoniu”, din str. Gheorghe Şincai nr. 2, începând cu data de 08.07.2019, de luni până joi între orele 10.00 – 11.00 și 15.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 11.30, iar documentele de participare se depun până la data de 18.07.2019, ora 16.00.

Foto – Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...