6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Terenul de sport de la LPS, scos la licitație!

Primăria Bistrița organizează o licitație publică. Obiectul? Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Cei interesați trebuie să-și depună documentația până în 18 iulie.

În data de 19 iulie, Primăria Bistrița organizează o licitație publică deschisă. Obiectul – Terenul de sport de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Suprafața terenului de sport este de 820 mp și este construit pe terenul – proprietate publică a municipiului Bistrița.

Decizia de a face un parteneriat publico – privat a venit în 2008. Atunci, Consiliul Local a hotărât ca terenul din curtea LPS, pe care se află terenul de sport, să fie dat spre închiriere.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 10 ani. Astfel, contractul încheiat în 2009 a expirat, motiv pentru care trebuie ăncheiat altul.

Noul contractor va trebui să mențină destinația terenului , acela de teren de sport, iar contractul se încheie tot pe 10 ani.

În 2009, prețul de pornire al chiriei a fost de 1 leu/mp.  Cei care au câștigat licitația au plătit 20 la sută la Consiliul Local și 80 la sută la LPS.

Documentaţia de licitaţie se poate procura de la sediul Serviciului public municipal „Direcţia Patrimoniu”, din str. Gheorghe Şincai nr. 2, începând cu data de 08.07.2019, de luni până joi între orele 10.00 – 11.00 și 15.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 11.30, iar documentele de participare se depun până la data de 18.07.2019, ora 16.00.

Foto – Ilustrativ

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...