-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Toata conducerea vaccinată! Deputatul Sighiartău și senatorul Florean – lipsă la apel! Nu răspund

Autoritățile publice locale și județene par să fi luat în serios sfaturile medicilor și s-au vaccinat. Unii s-au vaccinat chiar în ultima zi a anului trecut, iar alții recent, în vară.

Reporterii Bistrițeanul.ro au vrut să vadă ce reprezentanți ai autorităților publice locale și județene au luat în serios apelul medicilor și specialiștilor și s-au vaccinat împotriva Covid-19.

Primul care s-a vaccinat a fost managerul Spitalului Județean Gabriel Lazany. Acesta a fost a doua persoană din județ care s-a imunizat împotriva Covid-19. Se întâmpla chiar în 31 decembrie anul trecut, cu Pfizer BioNTech.

„Am luat această decizie chiar ca un mesaj de încurajare la vaccinare”, precizează Gabriel Lazany.

În aceeași dată, tot cu Pfizer BioNTech s-a vaccinat și Annabella Muszi, managerul Serviciului de Ambulanță Județean. În primăvară, întreaga sa familie s-a imunizat.

„Din picături se face marea: fii responsabil! Dacă fiecare dintre noi avem grijă de sănătatea noastră personală și de sănătatea familiilor noastre, ne vaccinăm și respectăm măsurile elementare de protecție, vom reuși să învingem pandemia împreună”, transmite Annabella Muszi.

Și Constantin Florea, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița s-a imunizat tot cu Pfizer BioNTech, chiar în prima lună din 2021.

Cum stă treaba în administrația locală?

Ei bine, atât primarul Ioan Turc, cât și cei doi viceprimari Sorin Hangan și Călin Stan s-au vaccinat. Cei doi viceprimari s-au imunizat în luna martie cu Pfizer BioNTech.

„Sunt vaccinat anti Covid din 28 martie, din primăvară. M-am vaccinat anul trecut, în toamnă, inclusiv antigripal. Răceam de 4-5 ori pe  an, iar de când mi-am făcut vaccinul antigripal nu am mai răcit. Deci, sunt pro vaccinare…”, a spus viceprimarul Sorin Hangan.

Și șefii din administrația județeană s-au vaccinat. Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean spune că s-a vaccinat imediat ce cei din administrație au fost eligibili. Acesta a și trecut prin boală, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Vicepreședinții Consiliului Județean s-au vaccinat și ei. Ciprian Kecskes s-a vaccinat cu Johnson în iulie sau iunie, iar Camelia Tabără cu Pfizer BioNTech în mai. În ianuarie-februarie s-a vaccinat și prefectul Stelian Dolha, cu Pfizer BioNTech.

Ce au făcut parlamentarii?

Daniel Suciu (PSD) și Bogdan Ivan (PSD) s-au vaccinat în primăvară, cu Pfizer BioNTech.  Deputatul Daniel Suciu a mărturisit că a pierdut pe cineva drag din cauza virusului, iar Bogdan Ivan a trecut prin boală anul trecut.

Întrebat dacă s-a vaccinat, senatorul PSD Ioan Deneș s-a eschivat, declarându-ne sec: „Nu vreau să fac public, e o chestiune personală a mea”

Deputatul Diana Morar (PNL) s-a vaccinat în luna aprilie cu Pfizer BioNTech.

Colegii de partid, deputatul Robert Sighiartău și senatorul Ovidiu Florean nu au putut fi contactați pentru a răspunde la întrebări.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. robert si Ovidiu!!!!!!!!!!!!! doi ilustrii infipti pe salarii platite de noi!!!!! Florean asta mai traieste????????? ca era foarte activ pe comentarii pana sa se ajunga senator(mai mare minunea), acuma e la Bucuresti….asta da viata!!!!!!!!!!!!!!! nu tu pe la un TV sa apere PNL, nu tu ceva concret decat filmulete cum iese el din birou…..pentru asta platim noi taxe~??????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...