4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Dramă în familia fotbalistului Lucian Sânmărtean: tatăl său a fost răpus de Covid

Tatăl fotbalistului bistrițean Lucian Sânmărtean s-a stins astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de către el, pe o rețea de socializare. Se pare că tatăl fostului internațional român a fost infectat cu Covid.

Fotbalistul Lucian Sânmărtean trece prin momente dramatice, după ce tatăl său s-a stins. Se pare că acesta fusese infectat cu Covid, informație neconfirmată de sportiv. Tatăl sportivului a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Sportivul a făcut anunțul decesului tatălui său pe pagina de Facebook, transmițându-i un mesaj emoționant:

„Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum, când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”.

Da, tată, am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, și numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică!”

Foto: Lucian Sânmărtean

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.