17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Tot răul spre bine: Criza Covid a ajutat Baroul Bistrița-Năsăud să intre în era digitalizării!

Baroul Bistrița-Năsăud e în plin proces de transformare. Criza COVID a determinat regândirea modului de desfășurare a activităților. Așa că în urma Adunării Generale de zilele trecute, Baroul Bistrița-Năsăud a intrat, în sfârșit, în era digitalizării.

A început etapa unei tranformări digitale la Baroul Bistrița Năsăud.

În urma Adunării Generale desfășurate în 14 august, s-a dat „STARTUL” unui site al baroului.

Planul era de mult timp „pe hârtie”.

„Procesul de modernizare a fost demarat la sfârșitul anului 2019: s-a inițiat proiectarea unui website modern si interactiv, destinat unei comunicări facile și care să vină în întâmpinarea justițiabililor cu informații privind membrii baroului și serviciile publice asigurate. Îl puteți accesa la adresa: https://baroul-bn.ro/ ” transmit reprezentanții Baroului Bistrița-Năsăud.

Criza COVID a accelerat întregul proces, fiind absolut necesară digitalizarea serviciilor.

„Restricțiile impuse în cursul stării de urgență și a celei de alertă au determinat și ele modernizarea și adaptarea la situația actuală: Adunarea generală din data de 14 august 2020 a avut loc în sistem de videoconferință, iar alegerea delegatului la Congresul U.N.B.R. 2020 s-a realizat prin intermediul unei platforme de vot electronic, care a fost implementată cu această ocazie”, au subliniat aceștia.

Pe lângă site, s-a creat și o platformă, care va ajuta enorm inclusiv în colaborarea cu alte instituții.

„Web site-ului i s-a alăturat o platformă internă destinată avocaților din barou, precum și o platformă a S.A.J. BN (Serviciul de Asistență Judiciară), care au avut la bază digitizarea datelor analogice. Aceste platforme urmează să pună la dispoziția avocaților din barou și a instituțiilor cu care colaborăm (în vederea asigurării serviciilor publice pentru justițiabili) o gestionare modernă a acestui serviciu”, mai explică reprezentanții Baroului.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!