18.1 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Toți copiii de la creșele din Bistrița vor mânca din același loc. Primăria își face „bucătărie integrată” pentru preșcolari

La rectificarea bugetară de luna trecută, Primăria Bistrița a alocat bani pentru o super-bucătărie, care să deservească toate creșele din municipiu. Astfel, cei în jur de 200 de copii din creșele din Bistrița vor primi mâncare din același loc.

Primăria Bistrița a alocat 100.000 de lei la rectificarea bugetară de luna trecută pentru un „centru integrat pentru prepararea hranei pentru școlai și preșcolari. Municipalitatea vrea să evite costurile mari presupuse de amenajarea unei bucătării în fiecare din creșele sale.

„Având în vedere cheltuielile mari pe care municipalitatea le are cu dotarea tuturor bucătăriilor, se propune prepararea hranei centralizat, prin crearea unui centru centralizat, prin crearea unui centru integrat cu dotări moderne”, se motivează investiția.

În Bistrița funcționează 6 creșe. În total, aproape 200 de copii frecventează creșele municipalității. Părinții plătesc o taxă de 7 lei pe zi pentru hrana celor mici, care primesc acolo micul dejun, prânzul și două gustări, la program prelungit.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...