15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

„Totul va fi bine!” – Copiii și părinții colorează zilele triste ale orașului!

În Italia au început să apară desene cu curcubee, la geamuri, și în zone publice, cu mesajul „Totul va fi bine!” . Pe același principiu, elevii școlii gimnaziale „Ștefan cel Mare” dau startul colorării zilelor triste ale orașului.

Într-o perioadă în care veștile sunt tot mai sumbre, străzile se golesc, panica e prezentă și oamenii sunt izolați, copiii aduc speranță.

A început în Italia, când copiii au desenat, pe hârtii sau pe pânză albă, curcubeul și au pus mesajul „Andra tutto bene!” (Totul va fi bine).

În același asentiment, și elevii Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” vor să coloreze zilele triste ale orașului. Astfel, părinți și copii, sunt invitați să deseneze curcubeul și să-l pună la geamurile locuințelor.

„Curcubeul”, alcătuit din culorile ROGVAIV, (roșu, orange, galben, verde, albastru, indigo și violet), este menționat în Biblie, când Noe, cu familia sa, împreună cu animalele, ies din Arcă după zeci de zile de ploaie.

Pe cer a apărut curcubeul, ca promisiune a lui Dumnezeu că ”Totul va fi bine!”.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: