17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

TRAGEDIE pe o stradă din Bistrița: A murit înghețat!

S-a întâmplat zilele trecute într-o zonă circulată a Bistriței. Un bărbat a căzut pe stradă. Medicii care l-au găsit nu au mai avut ce-i face, declarând decesul. Cauza- hipotermie.

O tragedie a avut loc zilele trecute în Bistrița, într-un loc intens circulat.

Un bărbat a căzut în plină stradă. Pe când au fost chemați medicii, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„Este vorba de un bărbat de 47 de ani, din Bistrița. Acesta a fost găsit într-un loc public din Bistrița, căzut în stradă. Din păcate, echipajul medical care a intervenit nu a mai avut ce face decât să constate decesul. În urma autopsiei s-a stabilit HIPOTERMIA ca și cauză a decesului”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP Bistrița, Anca Andrițoiu.

Conform aceleiași surse, bărbatul ar fi consumat alcool, ceea ce încetinește reacțiile. Iar cel mai probabil, neputându-se ridica, a înghețat de frig. NU ar fi fost indicii ca bărbatul să fi fost un om al străzii.

Conform Agenției Naționale de Meteorologie, în ziua respectivă, în Bistrița, termometrele au arătat între -7 și -3 grade.

FOTO- OpiniaTimisoarei

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.