22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Traian Ogâgău susține că filmarea în care-și pedepsea fiica dezbrăcată a fost „cumpărată” de către adversarul său politic

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul orașului Sîngeorz-Băi Traian Ogâgău a susținut că filmarea în care apare fiica sa dezbrăcată, în timp ce era pedepsită de tatăl său, ar fi fost cumpărată de deputatul Daniel Suciu și mai apoi dată televiziunilor și ziarelor naționale și locale.

Scandalul dintre Traian Ogâgău și deputatul Daniel Suciu, care au fost și adversari la alegerile locale din 2020, dar și la cele precedente, pare să se fi acutizat după ce a făcut înconjurul rețelelor sociale și ale televiziunilor și ziarelor locale și naționale un filmuleț care o înfățișează pe fiica edilului, dezbrăcată, în timp ce era pedepsită de acesta. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Prezent la Bistrițeanul Live, Traian Ogâgău a precizat că este convins că în spatele acestei „scurgeri” din campanie ar fi fost chiar deputatul Daniel Suciu:

„Ceea ce a făcut în campanie cu fetița mea e ceva ce nu se face în politică. Filmulețul a fost vândut lui Suciu (n.r. deputatul Daniel Suciu). Suciu știa că pierde drastic, dar se baza pe acest filmuleț, ori la bal ori la spital. A fost o strategie atent făcută”, a precizat Traian Ogâgău.

Acesta a mai spus că în primă fază filmarea a fost arătată oamenilor din Sîngeorz-Băi și mai apoi a ajuns în presă. Întrebat de unde știe că deputatul Daniel Suciu e în spatele distribuirii acestui filmuleț, Traian Ogâgău a mai spus:

„Dacă îi întrebi pe oamenii lui Suciu din Sîngeorz-Băi spun că Radu Moldovan i-a spus să facă, dacă îi întrebi pe oamenii lui Radu Moldovan spun că el (n.r. deputatul Daniel Suciu) a făcut și că i-a spus să nu facă treaba asta, că nu-i frumos. Nu cred că un președinte de partid nu știe când se lansează în teritoriu o torpilă din-asta. Dacă nu știe, înseamnă că n-are ce căuta în funcția de președinte”.

Edilul a mai spus că a făcut plângere penală pentru a se afla cum a ajuns filmulețul în mass-media și că toți cei implicați vor ajunge să dea declarații la poliție. Detalii AICI. 

Emisiunea la care a participat Traian Ogâgău o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...