19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

TREI angajați ai ITM BN, depistați cu COVID-19! CE spune conducerea instituției:

Activitatea la ITM BN continuă, chiar și pe vremea pandemiei. Trei angajați ai instituției au fost depistați cu COVID-19. AFLĂ ce spune conducerea ITM BN despre acest lucru:

Angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud au lucrat, chiar și pe timp de pandemie. Cu personal redus.

Totuși, trei angajați ai instituției au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Din fericire, nu au avut contact cu ceilalți angajați ai ITM BN.

Da, avem trei angajați depistați cu coronavirus. Din fericire, aceștia erau în concediu, acasă. Mâine ar fi avut deja 14 zile de când erau în concediu. Deci nu au avut contact cu ceilalți din personalul instituției”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa ITM BN, Otilia Berbecar.

Chiar dacă cei trei nu au fost la muncă, se vor lua măsuri de dezinfecție și în cadrul instituției.

„Acuma urmează să discut cu cei de la Prefectură și cu DSP-ul, să facem o dezinfecție. Noi vom continua munca, suntem în birouri, separat, respectăm măsurile impuse. Dar rămânem pe baricade. Nu vom fi testați, decât dacă vreunul prezintă simptome. Momentan toți suntem bine, pentru că așa cum vă spuneam, cei trei erau deja în concediu de aproape 14 zile. Așa că nu știu de pe unde au luat. Dar Doamne dă să fie bine la toți”, a concluzionat Otilia Berbecar.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...