0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Trei bistrițeni au furat vaci de la o fermă și le-au sacrificat rapid în județul vecin

În noaptea de 29 spre 30 decembrie, trei bărbați au furat vaci de la o fermă din comuna Livezile. Le-au dus rapid la un abator în județul vecin. Polițiștii i-au găsit în ultima zi din an.

Trei bărbați din Bistrița și Livezile au vrut să se-mbogățească rapid, ca să intre cu buzunarele pline în noul an.

Astfel, în noaptea de 29 spre 30 decembrie au furat mai multe vaci de la o fermă din comuna Livezile. Le-au dus rapid la un abator din Suceava, unde au fost sacrificate.

Nu s-au bucurat prea mult de ”reușită„, că poliția i-a și identificat, în ultima zi a anului. Din fericire, proprietarul și-a recuperat contravaloarea prejudiciului.

În noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021, trei bărbați de 36, 45 și 52 de ani din Bistrița și Livezile, ar fi sustras un număr de 11 bovine de la o fermă din Dorolea, cauzând un prejudiciu total de 63.000 de lei.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. B-N și I.P.J. Suceava, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. 

Totodată, de la un abator din județul Suceava, au fost ridicat o parte din crotaliile bovinelor reclamate ca fiind sustrase, stabilindu-se că au fost sacrificate în cadrul societății comerciale.

Contravaloarea prejudiciului cauzat, respectiv suma de 63.000 lei, a fost recuperat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a participației penale” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...