-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Trei Crai au ales SANOVIL – ca poartă spre lume, în călătoria din Ajunul de Crăciun

Trei crai au ales să-și înceapă călătoria în lume la Clinica Sanovil, încă din Ajunul de Crăciun. „Sărbătoarea nașterii pentru noi este absolut specială… Avem privilegiul să ne acordăm bătăile inimilor noastre cu inimile mamelor și ale copiilor aflați în minunea nașterii… Să mulțumim de mii de ori într-o zi Dumnezeului pe care îl simțim lângă noi, de tot atâtea ori, sprijin binecuvântat…”

Craiul care s-a grăbit să vină primul în Ajunul Crăciunului a fost un băiat care și-a început colinda vieții imediat după miezul zilei. A venit natural, frumos și viguros rotunjind la 1000 corul de copii care și-au început cântul la SANOVIL în anul 2020.

„Apoi, după ce s-au gătit toată noaptea, spre dimineață au mai venit două prințese, tot natural, grăsuțe ș frumoase, cu voce de soprane care ne-au umplut casa de bucurie.

Așa a fost noaptea de Ajun la SANOVIL: cu colindători gălăgioși, fără mască și fără inhibiții. Au venit în lumea asta speriată de boală, îmbătată de trompete cu telecomandă, cu multe drumuri din piatră ce duc ușor în întuneric, dar și cu cărări grele care cu sudoare multă îndreaptă spre lumina absolută.

Să-i primim cu bucurie și cu dragoste, să le arătăm calea luminoasă și dreaptă spre o lume mai bună la care fiecare dintre noi să pună o cărămidă perfectă – conștient în fiecare zi… O lume pe care să o ferim de fals, de ipocrizie, de lăcomie și – dacă s-ar putea – și de prostia aurită”, a transmis dr. Gavrilaș Mureșan. 

Sărbătoarea nașterii pentru noi este absolut specială – pentru că suntem aceia care avem privilegiul să trăim în fiecare zi această minunată operă dumnezeiască… Avem privilegiul să transpirăm acolo aproape de ei, să ne acordăm bătăile inimilor noastre cu inimile mamelor și ale copiilor aflați în minunea nașterii… Să ne bucurăm și uneori să plângem în umbră cu ei, să mulțumim de mii de ori într-o zi Dumnezeului pe care îl simțim lângă noi, de tot atâtea ori, sprijin binecuvântat.

În bucuria asta dumnezeiască în care suntem părtași toți cei care însoțim drumul oamenilor spre lume, lăsăm pe nesimțite de fiecare dată câte un pic din noi, iar inimile noastre se topesc în fiecare zi, cu noul suflet pe care îl luăm în brațe – pentru viață.

În aceste zile de sărbătoare a Nașterii, mă gândesc cu drag și cu deosebit respect la toți colegii mei de peste tot, la toți doctorii și ajutoarele lor care își pun viața picătură cu picătură în creuzetul ascuns al acestei minuni – și le urez liniște, Sărbători Fericite, la fel ca tuturor oamenilor…”, a concluzionat dr. Gavrilaș Mureșan, managerul Clinicii Sanovil din Bistrița. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: