-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Trei handbaliste ale clubului Gloria, alese în Naționala României. Alte două se pregătesc alături de Naționala Spaniei

Bistrița are cu ce se mândri! Clubul Gloria 2018 se remarcă prin handbalistele excepționale pe care le are. Dovada o fac cele trei jucătoare cooptate în Naționala României. Alte două handbaliste ale Clubului se antrenează alături de Naționala Spaniei.

Sezonul 2018 – 2019 a început, iar handbalistele Clubului Gloria 2018 au meciuri după meciuri. Fetele sunt jucătoare foarte bune, iar aprecierile nu vin doar de la fani, ci și de la alte cluburi de handbal.

Dovada faptului că avem valori în echipa bistrițeană e chiar alegerea a trei jucătoare să facă parte din Naționala României de Handbal feminin.

„34 dintre cele mai valoroase jucătoare ale României se antrenează până duminică sub comanda tehnicienilor Ambros Martin și Horațiu Pașca, antrenorul principal al Gloriei 2018. Acestea reprezintă 13 cluburi din țară și 5 din străinătate. Printre ele se numără și jucătoarele CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: Valentina Ardean Elisei, Daniela Rațiu și Laura Pristăvița”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a Clubului.

Naţionala feminină se află în aceste zile într-un stagiu centralizat de pregătire la Bucureşti. Aceasta este prima etapă de pregătire pentru Campionatul European din Franţa, 30 noiembrie – 16 decembrie.

Cele 34 de jucătoare sunt împărţite în două loturi, A și B. Fetele din echipa Gloria 2018 fac parte din lotul A.

Stagiul de pregătire va fi concluzionat la sfârşitul săptămânii şi cu meciuri de pregătire. Astfel, România B – Polonia B (vineri, ora 16:30) şi România A – Polonia B (sâmbătă, ora 18:00). De asemenea, România A şi România B vor face un meci de antrenament. Jocurile vor avea loc la Sala Apollo şi Sala Elite, dar staff-ul tehnic a decis ca acestea să fie închise, având în vedere că este vorba doar despre pregătire.

Alături de fete, pe lângă antrenorul Horațiu Pașca, mai e prezent și fizioterapeutul Cătălin Rațiu.

A doua dovadă a valorii jucătoarelor noastre e faptul că Almudena Rodriguez și Paula Garcia Avila se pregătesc alături de naționala Spaniei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.