23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Trei handbaliste ale clubului Gloria, alese în Naționala României. Alte două se pregătesc alături de Naționala Spaniei

Bistrița are cu ce se mândri! Clubul Gloria 2018 se remarcă prin handbalistele excepționale pe care le are. Dovada o fac cele trei jucătoare cooptate în Naționala României. Alte două handbaliste ale Clubului se antrenează alături de Naționala Spaniei.

Sezonul 2018 – 2019 a început, iar handbalistele Clubului Gloria 2018 au meciuri după meciuri. Fetele sunt jucătoare foarte bune, iar aprecierile nu vin doar de la fani, ci și de la alte cluburi de handbal.

Dovada faptului că avem valori în echipa bistrițeană e chiar alegerea a trei jucătoare să facă parte din Naționala României de Handbal feminin.

„34 dintre cele mai valoroase jucătoare ale României se antrenează până duminică sub comanda tehnicienilor Ambros Martin și Horațiu Pașca, antrenorul principal al Gloriei 2018. Acestea reprezintă 13 cluburi din țară și 5 din străinătate. Printre ele se numără și jucătoarele CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: Valentina Ardean Elisei, Daniela Rațiu și Laura Pristăvița”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a Clubului.

Naţionala feminină se află în aceste zile într-un stagiu centralizat de pregătire la Bucureşti. Aceasta este prima etapă de pregătire pentru Campionatul European din Franţa, 30 noiembrie – 16 decembrie.

Cele 34 de jucătoare sunt împărţite în două loturi, A și B. Fetele din echipa Gloria 2018 fac parte din lotul A.

Stagiul de pregătire va fi concluzionat la sfârşitul săptămânii şi cu meciuri de pregătire. Astfel, România B – Polonia B (vineri, ora 16:30) şi România A – Polonia B (sâmbătă, ora 18:00). De asemenea, România A şi România B vor face un meci de antrenament. Jocurile vor avea loc la Sala Apollo şi Sala Elite, dar staff-ul tehnic a decis ca acestea să fie închise, având în vedere că este vorba doar despre pregătire.

Alături de fete, pe lângă antrenorul Horațiu Pașca, mai e prezent și fizioterapeutul Cătălin Rațiu.

A doua dovadă a valorii jucătoarelor noastre e faptul că Almudena Rodriguez și Paula Garcia Avila se pregătesc alături de naționala Spaniei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: