25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Tribunalul Bistrița-Năsăud, afectat de exodul judecătorilor…?

Inclusiv Tribunalul Bistrița-Năsăud pare să fie afectat de exodul judecătorilor care a lovit în sistemul de justiție, în ultima perioadă. Președintele Klaus Iohannis a semnat în urmă cu puțin timp decretele privind eliberarea din funcţie în cazul a cinci judecători care vor să iasă la pensie. Printre ei – și un judecător din Bistrița. Despre cine este vorba:

 

Încă cinci judecători vor părăsi sistemul în primele zile ale lunii septembrie, potrivit stiripesurse.ro care anunță că exodul judecătorilor continuă.

Președintele Klaus Iohannis a semnat astăzi, la prânz, decretul privind eliberarea din funcţia de judecător, preşedintele Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Bistriţa-Năsăud în cazul lui Ioan Părăuan. Acesta se va pensiona la data de 7 septembrie 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...