13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Tricoul cu autograf al lui Gică Popescu scos la licitație! Banii vor fi folosiți pentru „adopția” unui bunic!

Asociația „Împarte Bucurie” și-a focalizat atenția asupra bunicilor care suferă din cauza efectelor pandemiei. Renumitul fotbalist Gică Popescu a hotărât să-și scoată la licitație un tricou, cu autograf. Cel care oferă cel mai mult va primi acest frumos cadou. Iar banii vor fi folosiți pentru a „adopta” un bunic.

ONG-urile și alți oameni cu inimă mare și-au focalizat atenția, în aceste zile, spre cei afectați de pandemie.

Zilnic, mișună prin tot județul, voluntari care duc de mâncare sau alimente neperisabile celor mai puțin norocoși.

Asociația „Împarte Bucurie” și-a focalizat atenția în special spre bunici. Aceștia i-au provocat pe toți cei ce vor să facă un bine să „adopte” un bunic, donând bani în contul asociației.

Mai multe despre aceasta, aici.

Adoptă un bunic, pe vreme de coronavirus, și împarte bucurie!

Lor li s-a alăturat un mare fotbalist. Gică Popescu oferă un tricou cu autograf, celui ce licitează cel mai mult. Doar că banii nu ajung la el, ci în contul Asociației.

Așa că, cel ce va licita cel mai mult, nu doar că se va alege cu tricoul cu autograf al marelui fotbalist, dar va și „adopta”, automat, un bunic.

Nu este doar un mare, mare sportiv al României, ci și un suflet pe măsură! I-am povestit despre acțiunea celor de la Împartebucurie și nici nu a stat pe gânduri, a sărit să ajute. Așadar, cei care vreți să achiziționați tricoul cu autograf al marelui fotbalist și în același timp să adopte un bunic, intrați pe impartebucurie.ro și licitați pentru o cauză nobilă. Căpitane, mulțumesc din suflet!”, a scris Daniel Suciu pe pagina sa.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: