12.2 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Trimiși în judecată pentru că au „râvnit” la 200 de lei

Magistrații bistrițeni au trimis în judecată doi bărbați. Aceștia sunt în arest preventiv încă de la începutul lunii septembrie. Motivul? Au „râvnit” la 200 de lei. Unul dintre ei a mai fost închis și pentru alte fapte.

La finalul lunii august, doi bărbați au intrat în casa Elenei, o bătrânică trecută de 90 de ani, din Bistrița. Vasile și Daniel au început să caute bani, și negăsindu-i, au lovit-o pe femeie și au amenințat-o cu moartea.

Într-un final, femeia le-a spus unde ține banii, așa că aceștia au luat cei 200 de lei pe care femeia îi avea în casă și s-au făcut nevăzuți.

Au fost identificați de polițiști și la începutul lunii septembrie și au fost arestați preventiv.

Atât Vasile, recidivist, care a mai fost închis în Penitenciarul Bistrița, cât și Daniel, au atacat decizia instanței, încercând să scape din arestul preventiv. Judecătorii au respins contestațiile lor, cei doi fiind în arest și azi.

Magistrații au decis trimiterea lor în judecată.

P. Vasile Ioan și T. Ioan Daniel, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, constând în aceea că, în seara de 21 august 2020, în jurul orei 23.30, au pătruns în locuința persoanei vătămate, C.E, de 92 de ani, din Bistrița, de unde, prin întrebuințarea de amenințări cu moartea și de violențe fizice (…) au sustras banii (200 de lei), pe care i-au găsit la locul indicat de victimă urmare a presiunii exercitate asupra acesteia”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...