1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Președintele CJ Radu Moldovan infectat cu Covid-19 este „un pacient cuminte”

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a aflat în urmă cu câteva zile că este infectat cu Covid-19. Se pare că acesta a făcut o formă ușoară a bolii și se tratează în Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Potrivit managerului spitalului este un „pacient cuminte și responsabil”.

În urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan anunța că a fost infectat cu Covid-19 și că starea sa de sănătate este bună. Prezent la Bistrițeanul Live, managerul spitalului Gabriel Lazany a spus că Radu Moldovan este internat în spital încă de la primirea rezultatului testului și că este un pacient cuminte și responsabil.

„Este un pacient foarte cuminte, este un pacient responsabil, care colaborează și cooperează foarte bine cu medicii. L-am întrebat dacă are nevoie de ceva, a spus că nu, mâncarea e foarte bună. A primit de acasă doar apă și obiecte de uz personal”, a declarat Gabriel Lazany.

Se pare că Radu Moldovan a făcut o formă ușoară a bolii, având stări febrile doar o zi. Cu toate acestea, președintele CJ a ales să se trateze în Spitalul Județean.

Radu Moldovan nu este singurul care s-a infectat cu Covid-19. La o zi după ce a anunțat că rezultatul testului pentru Covid-19 este pozitiv și purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Bogdan Ivan a postat pe pagina sa de Facebook că este infectat cu Covid-19, însă este asimptomatic.

Au mai fost infectați fostul primar al Bistriței Ovidiu Crețu, dar și primarul comunei Galații Bistriței Vasile Găurean, care a fost în stare gravă. Și fostul primar al comunei Șanț Ioan Szabo a avut Covid-19, starea sa fiind, de asemenea, foarte gravă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...