15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

TUPEU! Un bărbat cu 6 clase din Budac a terorizat un judecător și un procuror mai bine de jumătate de an

Supărat pentru că a fost condamnat la închisoare, după ce a comis mai multe infracțiuni, un bărbat din Budacu de Jos a terorizat o judecătoare de la Judecătoria Bistrița și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Bărbatul are doar 6 clase, nu are ocupație, nu este căsătorit și locuiește în Budacu de Jos. Acesta este recidivist, fiind închis în mai multe rânduri pentru furturi. Ultima condamnare, de 2 ani și jumătate de închisoare, a fost la începutul anului 2018. Atunci, acesta a furat și vândut țuică în valoare de 3.200 de lei.

Luna trecută, acesta s-a mai ales cu un dosar penal, pentru două infracțiuni de ultraj judiciar, după ce a amenințat preț de mai bine de jumătate de an o judecătoare de la Judecătoria Bistrița și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

„În perioada iulie 2018-februarie 2019, prin intermediul unor înscrisuri, a adresat amenințări cu acte de violență unui judecător din cadrul Judecătoriei Bistrița și unui procuror din cadrul parchetului de pe lângă aceeași instanță, în scop de intimidare și de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, reproșându-le celor doi magistrați faptul că au dispus trimiterea sa în judecată și condamnarea la pedeapsa închisorii pentru săvârșirea unor alte infracțiuni sub aspectul cărora fusese cercetat și judecat”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: