14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

IMPRESIONANT! Pompierul bistrițean a reușit să urce pe podium la Campionatul din China! CÂT de greu a fost:

România a avut pentru prima dată reprezentant la Campionatul Mondial al Pompierilor și Polițiștilor, la semimaraton. La start s-au aliniat 183 de concurenți. Bistrițeanul Nicolae Bălan a reușit să urce pe podium, în ciuda dificultăților. AFLĂ cum a fost această experiență:

Campionatul Mondial al Pompierilor și Polițiștilor a avut loc în acest weekend, în China. Peste 10.000 de sportivi din 79 de țări s-au prezentat pentru probele din cadrul Campionatului. România a avut 8 reprezentanți. Dar la proba de semimaraton, bistrițeanul Nicolae Bălan a fost primul reprezentant al României.

S-a dus hotărât să obțină un rezultat bun și a reușit să urce pe podium!

La proba de semimaraton – 21 km, s-au aliniat 183 de concurenți. Iar pompierul bistrițean a scos al treilea timp, obținând medalia de bronz.

„CHENGDU 2019 – WORLD POLICE & FIRE GAMES. Prima participare românească… prima medalie! Eroul zilei : BĂLAN NICOLAE. Medalie de bronz la semimaraton 21 km. Felicitări! Suntem mândri de tine!”, au scris pe Facebook cei de la Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română.

Și colegii de la ISU Bistrița Năsăud s-au mândrit cu colegul lor, online.

„Nicolae Bălan, pompierul bistrițean care ne face mândri la toate competițiile la care participă! De această dată, a câștigat Medalia de bronz la semimaraton 21 km, unde s-au întrecut 183 de concurenți din întreaga lume, în condiții extreme”, au scris cei de la ISU BN.

Și într-adevăr, nu a fost ușoară proba.

„Startul s-a dat la ora 07:30 dimineața, ora Chinei. Au fost în jur de 25 de grade la începerea probei, făcând ca cei 21 de km să fie mai greu de alergat. Organizarea a fost excepțională, multă lume pe traseu, mulți voluntari care ne încurajau cum știau ei mai bine. Pentru mine a fost o experiență bună, m-a afectat puțin căldura, dar a ieșit bine la final! Sunt mulțumit de rezultat! Au fost sportivi din toate colțurile lumii, foarte bine pregătiți și mă bucur că am alergat alături de ei!”, a declarat pentru Bistrițenul.ro, Nicolae Bălan.

Bistrițeanul a participat și la proba de croos country, însă temperatura de 45 de grade la START l-a împiedicat să urce pe podium.

La început de septembrie, Nicolae Bălan va participa la un alt maraton- pe șosea, la Brașov. Iar peste doi ani intenționează să cucerească din nou podiumul la Campionatul Mondial al Pompierilor și Polițiștilor. Doar că atunci, competiția nu va mai fi în China, ci în Olanda.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?