Avem bani pentru stadioane în Moldova, iar al nostru se dărâmă văzând cu ochii

Avem bani pentru stadioane în Moldova, iar al nostru se dărâmă văzând cu ochii

Mare fast și un meci de fotbal, în prezența autorităților române și moldovene, la Glodeni. S-a inaugurat stadionul de fotbal al localității, după finanțarea generoasă a Consiliului Județean Bistrița Năsăud. La noi nu se investește în stadion. Se vrea demolarea lui, oricum, că se face ditai complexul sportiv. În mult prea controversatul Wonderland.

Președintele Consiliului Județean, nenea Răducu, s-a arătat taare pasionat de sport! A făcut și la noi una-alta, dar pasiunea sa s-a răsfrânt peste forme de relief și râuri, până la frații noștri de peste Prut.

Așa se face că din bugetul județului, nu s-a retras de la a da 280.000 de euro pentru reabilitarea Stadionului local din Glodeni. Că de, oamenii-s triști și vai și amar de ei. Iar Răducu, cu inima mare și plecat spre cel în nevoie, cu grijă față de sănătate și interes sporit față de sport, n-a mai stat pe gânduri.

A luat o parte din banii de pe anul 2018, o parte din cei de pe 2019 și a dat fraților moldoveni. Că de, dragostea e mare, și cu fraze pompoase.

Și să vedeți minune, că dacă ești pasionat și vrei, termini lucrările și mai repede. Că stadionul de la Glodeni avea timp să fie reabilitat până la finele acestui an. Dar acolo, oameni harnici, s-au gândit să-i facă o bucurie lui nenea Răducu și să termine mai repede.

Așa se face că au invitat pe toată lumea, care-i iubește și investește- să fim bine înțeleși- să ia parte la meciul de fotbal dedicat redeschiderii Stadionului Central al Raionului Glodeni.

Și dacă nu credeți că dragostea e mare, CJ BN a investit și în echipamente kinetoterapeutice în Glodeni și le-a dat și mașină de lucru celor de la protecția copilului de acolo.

No și, concluzia e simplă: dragostea față de Glodeni costă UN MILION DE LEI!

Iar la noi, în tot acest timp, Stadionul Jean Pădureanu se dărâmă sub privirile neputincioase ale bistrițenilor. Mai mult, ca să mai învârtă cuțitul în rană, cei din grupul roșu se gândesc și să-l demoleze. Vezi Doamne pentru un parc mai mare. Și că oricum, dragostea față de bistrițeni ar costa mai mult: nu investesc în Stadionul „cu istorie”, ci dau zeci de milioane de euro pentru un complex sportiv în Wonderland.

Bine măi că pentru frații noștri din Moldova găsiți bani ca să le mențineți „obiectivele dragi inimii lor”, dar pe noi ne puneți să le smulgem din suflet, că vreți să ne oferiți altele mai pompoase!

Serios acum, dragostea nu se cumpără cu bani, nu v-a spus nimeni???

Sursă foto&video – Sportul Bistritean

VIDEO: Om de afaceri din Bistrița reținut pentru 24 de ore. AFLĂ pentru ce acum 5 ore - Un om de afaceri din Bistrița a fost reținut în această seară pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în cătușe, cu mascații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Ce s-a întâmplat:
FOTO: A luat-o la sănătoasa prin porumb după ce a lovit două fete pe marginea drumului acum 10 ore - Un accident rutier destul de neobișnuit s-a petrecut în Nimigea de Sus. După ce a lovit două fete pe marginea drumului, șoferul a luat-o la sănătoasa prin porumb.
VIDEO: Ce le poate oferi Bistriţa celor din diaspora… ?! Cum îi încurajăm pe bistriţeni să revină acasă acum 11 ore - Cum îi încurajăm pe cei din diaspora să revină acasă? Cei care se aşteaptă la flori şi un covor roşu – să nu se întoarcă...! „Dacă la întoarcere, te aştepţi să găseşti o ţară plină de zâmbet, nu te întoarce! Dacă vrei să te întorci acasă, să pui umărul să faci o ţară mai frumoasă, atunci întoarce-te… Nu este uşor, dar..."
VIDEO: Se întâmplă în Bistriţa! acum 12 ore - Se propie Târgul Mare al Bistriței iar organizatorii au pregătit pentru melomanii din oraş câteva surprize imposibil de refuzat:
Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum 13 ore - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 14 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 15 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 16 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 17 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 18 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 19 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 20 de ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum O zi - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum 2 zile - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum 2 zile - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.