15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Avem bani pentru stadioane în Moldova, iar al nostru se dărâmă văzând cu ochii

Mare fast și un meci de fotbal, în prezența autorităților române și moldovene, la Glodeni. S-a inaugurat stadionul de fotbal al localității, după finanțarea generoasă a Consiliului Județean Bistrița Năsăud. La noi nu se investește în stadion. Se vrea demolarea lui, oricum, că se face ditai complexul sportiv. În mult prea controversatul Wonderland.

Președintele Consiliului Județean, nenea Răducu, s-a arătat taare pasionat de sport! A făcut și la noi una-alta, dar pasiunea sa s-a răsfrânt peste forme de relief și râuri, până la frații noștri de peste Prut.

Așa se face că din bugetul județului, nu s-a retras de la a da 280.000 de euro pentru reabilitarea Stadionului local din Glodeni. Că de, oamenii-s triști și vai și amar de ei. Iar Răducu, cu inima mare și plecat spre cel în nevoie, cu grijă față de sănătate și interes sporit față de sport, n-a mai stat pe gânduri.

A luat o parte din banii de pe anul 2018, o parte din cei de pe 2019 și a dat fraților moldoveni. Că de, dragostea e mare, și cu fraze pompoase.

Și să vedeți minune, că dacă ești pasionat și vrei, termini lucrările și mai repede. Că stadionul de la Glodeni avea timp să fie reabilitat până la finele acestui an. Dar acolo, oameni harnici, s-au gândit să-i facă o bucurie lui nenea Răducu și să termine mai repede.

Așa se face că au invitat pe toată lumea, care-i iubește și investește- să fim bine înțeleși- să ia parte la meciul de fotbal dedicat redeschiderii Stadionului Central al Raionului Glodeni.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=l3voyvmQkgw” /]

Și dacă nu credeți că dragostea e mare, CJ BN a investit și în echipamente kinetoterapeutice în Glodeni și le-a dat și mașină de lucru celor de la protecția copilului de acolo.

No și, concluzia e simplă: dragostea față de Glodeni costă UN MILION DE LEI!

Iar la noi, în tot acest timp, Stadionul Jean Pădureanu se dărâmă sub privirile neputincioase ale bistrițenilor. Mai mult, ca să mai învârtă cuțitul în rană, cei din grupul roșu se gândesc și să-l demoleze. Vezi Doamne pentru un parc mai mare. Și că oricum, dragostea față de bistrițeni ar costa mai mult: nu investesc în Stadionul „cu istorie”, ci dau zeci de milioane de euro pentru un complex sportiv în Wonderland.

Bine măi că pentru frații noștri din Moldova găsiți bani ca să le mențineți „obiectivele dragi inimii lor”, dar pe noi ne puneți să le smulgem din suflet, că vreți să ne oferiți altele mai pompoase!

Serios acum, dragostea nu se cumpără cu bani, nu v-a spus nimeni???

Sursă foto&video – Sportul Bistritean

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: