VIDEO – Larisa, „minunea” brunetă, cu origini bistrițene, care a ridicat publicul și juriul în picioare la Australienii au Talent

VIDEO – Larisa, „minunea” brunetă, cu origini bistrițene, care a ridicat publicul și juriul în picioare la Australienii au Talent

O adolescentă de 15 ani, cu origini bistrițene, a reușit să ridice atât publicul, cât și juriul, în picioare la Australienii au Talent, cu un dans electrizant. Mișcările care-ți dădeau impresia că corpul îi este de plastilină au ridicat sprâncenele de uimire.

Zilele trecute, Larisa Magda, o adolescentă de 15 ani, reușea să provoace ropote de aplauze și să ridice în picioare publicul și juriul la Australienii au Talent. Aceasta a reușit să cucerească juriul cu un dans contemporan.

Chiar înainte să înceapă electrizantul dans, Larisa a mărturisit că cea care a inspirat-o să danseze a fost sora sa, care are nevoi speciale și a petrecut mare parte din viața sa prin spitale. Faptul că a fost o luptătoare a inspirat-o pe adolescentă să își transforme pasiunea într-o performanță.

Unele mișcări executate de Larisa care-ți dădeau impresia că adolescenta este „de plastilină” a ridicat sprâncenele de uimire juraților.

„Ce am văzut a fost neconvențional, puternic și plin de grație și cred că este cu adevărat specială. Îți mulțumesc”, au fost cuvintele unuia dintre jurați.

Reacțiile juraților au emoționat-o atât pe tânăra artistă, cât și pe părinții acesteia, care abia își mai puteau stăpâni lacrimile, în culise.

Larisa Magda s-a născut în Australia, însă are origini bistrițene. Tatăl său a plecat în Australia împreună cu bunicul său, pe când era în școala generală, înainte de ’90. Deși este născută și crescută în Australia, Larisa nu a uitat de originile sale românești, pe Instagramul său apărând steagul României.

„De obicei sunt o fată modestă și nu prea vreau să mă laud. Cu toate acestea, viața are alte planuri și îmi dă mii de motive să strig în gura mare că am cea mai frumoasă, talentată și binecuvântată familie. Astăzi, cu toată mândria, strig cât pot de tare că Larisa Magda (fiica verișorului meu) a cucerit cu talentul, frumusețea și bunătatea ei, spectatorii și juriul de la Australienii au talent. Felicitări atât pentru ea, cât și pentru părinții ei”, a postat pe pagina sa de Facebook, Claudia Magda, fosta purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean, care, la rândul său, s-a stabilit în Statele Unite.

Foto: Larisa Magda Instagram 

 

VIDEO: Om de afaceri din Bistrița reținut pentru 24 de ore. AFLĂ pentru ce acum 4 ore - Un om de afaceri din Bistrița a fost reținut în această seară pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în cătușe, cu mascații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Ce s-a întâmplat:
FOTO: A luat-o la sănătoasa prin porumb după ce a lovit două fete pe marginea drumului acum 10 ore - Un accident rutier destul de neobișnuit s-a petrecut în Nimigea de Sus. După ce a lovit două fete pe marginea drumului, șoferul a luat-o la sănătoasa prin porumb.
VIDEO: Ce le poate oferi Bistriţa celor din diaspora… ?! Cum îi încurajăm pe bistriţeni să revină acasă acum 10 ore - Cum îi încurajăm pe cei din diaspora să revină acasă? Cei care se aşteaptă la flori şi un covor roşu – să nu se întoarcă...! „Dacă la întoarcere, te aştepţi să găseşti o ţară plină de zâmbet, nu te întoarce! Dacă vrei să te întorci acasă, să pui umărul să faci o ţară mai frumoasă, atunci întoarce-te… Nu este uşor, dar..."
VIDEO: Se întâmplă în Bistriţa! acum 11 ore - Se propie Târgul Mare al Bistriței iar organizatorii au pregătit pentru melomanii din oraş câteva surprize imposibil de refuzat:
Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum 12 ore - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 13 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 15 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 15 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 17 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 17 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 18 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 19 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum O zi - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum O zi - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum 2 zile - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.