VIDEO – Larisa, „minunea” brunetă, cu origini bistrițene, care a ridicat publicul și juriul în picioare la Australienii au Talent

VIDEO – Larisa, „minunea” brunetă, cu origini bistrițene, care a ridicat publicul și juriul în picioare la Australienii au Talent

O adolescentă de 15 ani, cu origini bistrițene, a reușit să ridice atât publicul, cât și juriul, în picioare la Australienii au Talent, cu un dans electrizant. Mișcările care-ți dădeau impresia că corpul îi este de plastilină au ridicat sprâncenele de uimire.

Zilele trecute, Larisa Magda, o adolescentă de 15 ani, reușea să provoace ropote de aplauze și să ridice în picioare publicul și juriul la Australienii au Talent. Aceasta a reușit să cucerească juriul cu un dans contemporan.

Chiar înainte să înceapă electrizantul dans, Larisa a mărturisit că cea care a inspirat-o să danseze a fost sora sa, care are nevoi speciale și a petrecut mare parte din viața sa prin spitale. Faptul că a fost o luptătoare a inspirat-o pe adolescentă să își transforme pasiunea într-o performanță.

Unele mișcări executate de Larisa care-ți dădeau impresia că adolescenta este „de plastilină” a ridicat sprâncenele de uimire juraților.

„Ce am văzut a fost neconvențional, puternic și plin de grație și cred că este cu adevărat specială. Îți mulțumesc”, au fost cuvintele unuia dintre jurați.

Reacțiile juraților au emoționat-o atât pe tânăra artistă, cât și pe părinții acesteia, care abia își mai puteau stăpâni lacrimile, în culise.

Larisa Magda s-a născut în Australia, însă are origini bistrițene. Tatăl său a plecat în Australia împreună cu bunicul său, pe când era în școala generală, înainte de ’90. Deși este născută și crescută în Australia, Larisa nu a uitat de originile sale românești, pe Instagramul său apărând steagul României.

„De obicei sunt o fată modestă și nu prea vreau să mă laud. Cu toate acestea, viața are alte planuri și îmi dă mii de motive să strig în gura mare că am cea mai frumoasă, talentată și binecuvântată familie. Astăzi, cu toată mândria, strig cât pot de tare că Larisa Magda (fiica verișorului meu) a cucerit cu talentul, frumusețea și bunătatea ei, spectatorii și juriul de la Australienii au talent. Felicitări atât pentru ea, cât și pentru părinții ei”, a postat pe pagina sa de Facebook, Claudia Magda, fosta purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean, care, la rândul său, s-a stabilit în Statele Unite.

Foto: Larisa Magda Instagram 

 

FOTO: I-ar fi intrat soarele-n ochi și n-a observat pietonul de pe trecere octombrie 16, 2019 - Un ușor accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiu. Un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat susține că i-ar fi intrat soarele-n ochi, motiv pentru care nu l-a observat.
Alcoolul la volan, o competiție?? Bistrițeni prinși conducând rupți de beți octombrie 16, 2019 - Să conduci sub influența alcoolului pare o competiție pe șoselele județului. Polțiștii au întocmit dosare penale și au reținut pe un bărbat ce a provocat un accident, conducând beat. CE valori au indicat aparatele etilotest:
VIOLENȚA în FAMILIE: Și bărbații sunt loviți, câteodată! octombrie 16, 2019 - Polițiștii au întocmit ieri dosar penal pe numele unei femei. Aceasta și-ar fi lovit bărbatul, care a sunat la 112. Totul s-a întâmplat în Maieru.
Salvează chiar TU viața celui drag ție! ÎNVAȚĂ să resuscitezi, să acorzi primul ajutor! octombrie 16, 2019 - Ziua Europeană a Resuscitării e sărbătorită de câțiva ani încoace, accentuând importanța cunoașterii acestui protocol! Într-o clipită, inima celui drag nouă se poate opri. Dar dacă i se aplică manevrele de resuscitare imediat, șansele de supraviețuire sunt mult mai mari. ÎNVAȚĂ să resuscitezi, să acorzi primul ajutor!
DEZASTRU la spitalele de psihiatrie din țară! Cum stă treaba la Bistrița și Beclean: octombrie 16, 2019 - Spitalele de psihiatrie din țară au fost luate la puricat de direcțiile de sănătate publică, la ordinul fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea. Unele spitale din țară au grad de ocupare și de 170%. Cum stă treaba la Bistrița.
FOTO/VIDEO. Neobişnuit şi răscolitor concert: Eduard Kunz şi Yuri Medianik au umplut până la refuz Sinagoga octombrie 16, 2019 - Neobişnuit şi răscolitor concert, ieri seară, la Singogă: pianistul Eduard Kunz s-a prezentat din nou impecabil în faţa melomanilor din Bistriţa. De data aceasta într-o neobişnuită formulă, alături de violonistul şi acordeonistul Yuri Medianik
A luat bani să facă să dispară amenzi de circulație! Polițist bistrițean reținut, după ce a fost prins în flagrant octombrie 16, 2019 - Un polițist bistrițean a fost reținut, după ce ieri a fost prins în flagrant de ofițerii anticorupție, în timp ce lua 200 de lei pentru a face să dispară abateri la regimul rutier.
INCREDIBIL: Cum se spală pe mâini Suciu, Pană și Deneș când e vorba de efectele Legii recursului compensatoriu. Simionca se dă lovit octombrie 16, 2019 - O constănțeancă a trimis o scrisoare dureroasă parlamentarilor ce au votat legea recursului compensatoriu. Aceasta le spunea că părinții ei au fost omorâți de un recidivist. Parlamentarii bistrițeni nu știu nimic despre scrisoare. Iar justificarea votului dat pentru această lege e de-a dreptul…incredibilă.
De ce a ajuns cel mai mare producător de materiale de construcții din țară să „evite” lucrările pe fonduri europene octombrie 16, 2019 - Grupul Teraplast este cel mai mare producător de materiale de construcții din țară. Cu toate acestea, bistrițenii au ales să își reducă dependența de proiectele pe fonduri europene. Cum explică directorul companiei această alegere:
Guvernul demis a împărțit din pix 30 de milioane de lei în județ. Cum au fost distribuiți banii: octombrie 16, 2019 - 30 de milioane  din 1,4 miliarde de lei. Atât primește județul Bistrița-Năsăud pentru asigurarea  tuturor  cheltuielile secţiunii de funcţionare a bugetelor locale. Din 58 de comune doar 34 au primit bani, lozul câștigător fiind tras de municipiul Bistrița: 10 milioane de lei.
FOTO: Tragedie evitată la Măgheruș datorită mobilizării localnicilor octombrie 16, 2019 - Un coș de fum necurățat a produs un incendiu, aseară, în Șieu Măgheruș. Mobilizarea localnicilor a dus la evitarea unei tragedii. 
VIDEO INEDIT! Proful care și-a amenajat o clasă pentru meditații în propria casă, subiect de documentar octombrie 15, 2019 - Dorin Ioniță, profesorul de matematică ce a ieșit din sistem în urmă cu 10 ani și și-a amenajat în propria casă o clasă pentru meditații, a ajuns subiect de documentar. Filmul este realizat tot de un bistrițean, Alex Brendea, și urmează să fie prezentat la un festival de film. Are 54 de ani și a...
Au străbătut mii de kilometri ca să pună umărul la un proiect din județul nostru! GRATUIT! octombrie 15, 2019 - Un proiect de suflet al românilor, și al bistrițenilor deopotrivă, a atras și străini. Au venit tocmai din Regatul Unit pentru a pune umărul la ridicarea depoului și vopsirea mocăniței.
Au băut până s-au ales cu dosare penale! octombrie 15, 2019 - Cu alcoolul nu se face casă bună! Și nici nu iei decizii înțelepte! Ieri, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbați. Infracțiunile făcute de aceștia au la bază consumul de alcool.
Economiile copiilor puse la dispoziția Guvernului? Nu și în Bistrița-Năsăud: octombrie 15, 2019 - Conturile Junior, programul prin care Guvernul sprijină românii să economisească pentru copiii lor până la vârsta majoratului, nu prea au succes în Bistrița-Năsăud. Județul nostru se numără printre cele cu numărul cel mai mic de aplicanți.