4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Autoritățile județene sunt darnice – fac cadou Dustere raioanelor din Republica Moldova

Consiliul Județean se pregătește să doneză un autoturism Dacia Duster, care va ajunge la Direcția de Asistență Socială și Protecția Familiei a raionului Glodeni din Republica Moldova. Autototurismul costă 17.080 de euro.

Consilierii județeni își vor da sau nu acordul în ședința de mâine pentru donarea unui autoturism Dacia Duster Direcției de Asistență Socială și Protecția Familiei Glodeni, Republica Moldova.

Solicitarea a venit tocmai din partea moldovenilor, autoturismul făcut cadou de Consiliul Județean costând 17.080 de euro, adică aproape 80.000 de lei.

Județul Bistrița-Năsăud este înfrățit cu Raionul Glodeni, autoritățile județene bistrițene ajutând deja această regiune din Republica Moldova prin înființarea unei biblioteci acolo. Printre proiectele derulate de Raionul Glodeni și sprijinite financiar de Consiliul Județean se mai numără reparații la acoperișurile unor școli, reparația unor drumuri sau amenajarea unui scuar.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: