25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Autoritățile județene sunt darnice – fac cadou Dustere raioanelor din Republica Moldova

Consiliul Județean se pregătește să doneză un autoturism Dacia Duster, care va ajunge la Direcția de Asistență Socială și Protecția Familiei a raionului Glodeni din Republica Moldova. Autototurismul costă 17.080 de euro.

Consilierii județeni își vor da sau nu acordul în ședința de mâine pentru donarea unui autoturism Dacia Duster Direcției de Asistență Socială și Protecția Familiei Glodeni, Republica Moldova.

Solicitarea a venit tocmai din partea moldovenilor, autoturismul făcut cadou de Consiliul Județean costând 17.080 de euro, adică aproape 80.000 de lei.

Județul Bistrița-Năsăud este înfrățit cu Raionul Glodeni, autoritățile județene bistrițene ajutând deja această regiune din Republica Moldova prin înființarea unei biblioteci acolo. Printre proiectele derulate de Raionul Glodeni și sprijinite financiar de Consiliul Județean se mai numără reparații la acoperișurile unor școli, reparația unor drumuri sau amenajarea unui scuar.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...