6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Pesediștii sar la gâtul Cristinei Iurișniți

Războiul dintre partidele politice se mută pe Facebook. După ce s-a votat modificarea codului penal, USR-iștii bistrițeni au făcut o postare ce nu a căzut bine PSD-iștilor. Aceasta îi prezenta pe Doina Pană și Daniel Suciu ca fiind apărătorii infractorilor. Cei doi au sărit la gâtul Cristinei Iurișniți, tot pe Facebook.

Săptămâna trecută a fost votată modificarea Codului Penal. Reacții pro și contra au apărut de pretutindeni. Războiul între partidele aflate în opoziție s-a mutat însă… pe Facebook.

„Aceștia sunt cei doi deputați care, în numele cetățenilor județului Bistrița-Năsăud, au votat pentru instaurarea unui rai infracțional! Lor trebuie să le «mulțumim» pentru că victimele vor da declarații în prezența violatorilor, pentru imposibilitatea utilizării probei video, pentru că justiția va fi legată la mâini. Vă considerați reprezentați de acești aleși, pentru care măcelărirea codului penal, sacrificarea ordinii de drept, aruncarea societății în haos, sunt firești?”, au scris USR-iștii bistrițeni pe pagina de Facebook.

 

 

 

În urma acestei postări, ambii psd-iști au sărit la gâtul Cristinei Iurișniți. Bineînțeles, tot pe Facebook.

„Înainte de-a fi om politic trebuie să fii om!!! Mai mult, când înainte de-a fi parlamentar ai fost profesor și, implicit, le-ai vorbit elevilor tăi despre valori umane, iar acum singura ta armă în lupta politică este #denigrareaprinminciună și #manipularea, ai atins nivelul de #maijosnusepoate! Continuați-vă plimbările pe banii Parlamentului, d-na deputat Iurișniți, sunt și banii bistrițenilor! Și-ntre două deplasări, mai spuneți niște minciuni despre colegii din opoziție! 800 de milioane pentru plimbările dumneavoastră, într-un an și jumatate! Eu în 5 ani și jumătate n-am cheltuit nici măcar un leu pentru deplasări. Din respect pentru aceeași bistrițeni!”, a scris Doina Pană în mediul online.

Daniel Suciu a sărit și el la gâtul Cristinei, spunând că «De parcă nu a fost suficient că fac cel mai mare circ posibil în Parlament, arătând semne obscene (Ghinea), dormind (Goțiu), transformând sala de plen în videochat (Chichirău), mâncând din coșul de gunoi și postând-o ca pe o victorie, comportament decent cu fluiere, vuvuzele și huiduieli, arătând fundul tuturor (toți deputații USR), acum au ajuns să mintă ordinar. Useriștii au primit ordin pe unitate să se folosească abject de victimele infracțiunii de viol și să mintă că acestea vor fi obligate să se confrunte cu agresorii. O minciună evidentă, dar nu contează. Ei au treaba lor. Ură propagată peste tot, cu minciuni peste minciuni. Și dacă doamna Cristina Iurișniți tot se delectează cu injuriile adresate nouă pe pagina de FB a USR Bistrița-Năsăud, ca o intelectuală veritabilă, poate le spune celor de acasă cât de grijulie este domnia sa cu banul public, cu interesul public când într-un an și jumătate a cheltuit aproape 80.000 de lei doar pe deplasări externe. Adica 800 de milioane lei vechi, să ne înțelegem. Haideți doamna profesoară, huliți Parlamentul, dar cheltuiți-i banii cu lejeritate. C’est la vie, c’est la guerre. #safitiipocritipanalacapat.

Atât Daniel Suciu cât și Doina Pană au făcut publică lista cheltuielilor deplasărilor USR-istei Cristina Iurișniți.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....