4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Turc: Patinoarul sintetic din Bistrița, cel mai mare din țară! Va putea fi folosit inclusiv de roleri

În Bistrița a fost amplasat un patinoar sintetic, ce va funcționa 12 luni pe an. „Este cel mai mare din țară. Și va putea fi folosit și de roleri!”, a explicat Ioan Turc.

Săptămâna trecută, angajații Primăriei Bistrița au lucrat de zor la montarea patinoarului sintetic. A fost amplasat în parcarea de lângă Hotelul Metropolis. Acolo se afla înainte pumptrack-ul destinat bikerilor. Acesta a fost mutat pe Grănicerilor, unde se vor monta și alte piese pentru distracția cicliștilor.

Vă e dor de patinat?!? În curând, 500 metri pătrați de „gheață” disponibili!

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Bistriței a explicat că patinoarul sintetic va putea fi folosit și de roleri.

Am achiziționat un patinoar sintetic. Este cel mai mare patinoar sintetic din țară. El va fi deschis în curând și va funcționa 12 luni din 12.

Nu am avut o soluție în ceea ce privește terenul, dar locația pe care l-am amplasat este una definitivă. Acum e montat, puteți să-l vedeți, este cu adevărat impresionat.

Poate fi folosit pentru patinaj, oferind o alunecare de 70 – 75 la sută din alunecarea pe care o conferă gheața artificială și poate fi folosit și de roleri. Vom face câteva demonstrații în curând!”, a explicat Ioan Turc.

Patinoarul sintetic are o suprafață de 500 mp.

Contractul firmei ce avea patinoar în fața Palatului Culturii a expirat. Conform reprezentanților municipalității, momentan nu există firme interesate să închirieze acel spațiu pentru un posibil al doilea patinoar sintetic exclusiv sezonului estival.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.