4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Vă e dor de patinat?!? În curând, 500 metri pătrați de „gheață” disponibili!

Bistrițenii se vor putea bucura, în curând, de unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă. Patinoarul sintetic de 500 metri pătrați este aproape gata de montat.

Pump-track-ul a fost demontat din parcarea de lângă Hotelul Metropolis. De câteva zile, în locul acestuia, angajații municipalității lucrează la montarea patinoarului sintetic.

Pe o suprafață de 500 metri pătrați, „gheața sintetică” își va aștepta iubitorii de patinaj. Până la finalul acestei săptămâni, montarea patinoarului va fi gata. Mai sunt de făcut câteva lucrări „de finețe”. Oricum, platforma e deja „înghețată”.

În ce privește momentul inaugurării, acesta încă nu e stabilit.

Încă nu s-a stabilit o dată pentru inaugurare. Nici dacă va fi un eveniment festiv sau pur și simplu se va deschide publicului. Urmează să anunțăm de îndată ce se va decide!”, au declarat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții municipalității.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.