10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO La Turma îți poți gâdila papilele gustative cu o tocăniță de mânzat gătită în tihnă, gata de savurat în doar 10 minute

Printre preparatele pe care le găsești numai la Turma se numără și câteva gătite prin metoda sous-vide, un mod sănătos de a găti ce păstrează toate proprietățile nutritive și oferă un gust intens preparatului. Astfel, o tocăniță din mânzat, din legume proaspete și cubulețe fragede de mânzat este gata în doar 10 minute!

Turma te ajută să ai în farfurie în doar 10 minute preparate care au nevoie de ore bune pentru a se găti. Tocănițele de la Turma folosesc metoda sous-vide, un mod sănătos de a găti care păstrează toate proprietățile nutritive ale preparatului și îi dau un gust intens.

Tocănița de mânzat a celor de la Turma te ajută să economisești timp în bucătărie, răpindu-ți doar 10 minute pentru a urma câțiva pași simpli:

-Se introduce punga cu tocăniță de mânzat într-o oală cu apă fierbinte pentru 5 minute, timp în care preparatul se decongelează.

-Se scoate punga din apă, se îndepărtează și se introduce preparatul la cuptorul clasic la 220 de grade aproximativ 5-10 minute sau se trage la tigaie, la foc mediu.

-Se asezonează apoi cu plantele aromate preferate și se servește alături de garnitura dorită!

Preparatele producătorului bistrițean le puteți găsi la magazinul de pe strada Mușcatei, nr 5. Detalii la numărul de telefon : 0740 039 950.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...