-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Uită de grija incidentelor cu ochelarii! La Express Optic ai „full casco”! AFLĂ și celelalte surpize ale lunii martie:

Cine poartă ochelari, știe că, fără să vrei, incidente se întâmplă: trag copiii de ochelari, te așezi pe ei, adormi cu ei pe nas… și nu mai arată așa cum ar trebui. Express Optic vine tocmai cu o ofertă „full casco”, pentru a scăpa doamnele și domnișoarele de această grijă. Iar pentru că luna martie e o lună a cadourilor, la Express Optic găsiți numeroase oferte, colecții noi și chiar carduri cadou:

Ochelarii… un obiect care a devenit nu doar esențial pentru cei ce au probleme de vedere, dar și un obiect de prevenire – pentru cei ce lucrează mult la calculator, sau un accesoriu fashion.

Dar, indiferent de motivul pentru care sunt purtați, incidente se întâmplă: copiii trag de ochelari, ne așezăm din greșeală pe ei, adormim cu ei pe nas, etc, iar ochelarii NU mai arată așa cum i-am cumpărat.

Pentru că e luna martie – luna femeii – cei de la Express Optic vin cu un cadou pentru a le scăpa pe doamnele și domnișoarele de grija aceasta.

Toți purtătorii de ochelari își doresc ce este mai bun pentru ochii lor! De cele mai multe ori, ceea ce îi împiedică să își ofere confortul vizual maxim este frica generată de către experiența neplăcută cu ochelarii vechi! Am auzit de atât de multe ori replica: „stiți, am avut ochelari foarte buni, dar după 6 luni m-am așezat pe ei din greșeală” , sau ” copilul a tras de ei și i-a rupt”, sau ”am adormit cu ei la ochi și s-au strâmbat, iar acum nu mai vreau să investesc în confortul ochilor mei de frică să nu pățesc la fel”, încât ne-am decis să luăm noi inițiativa, și să ne asumăm inclusiv asta: ORICE s-ar întâmpla cu ochelarii tăi, ORICE întâmplare nefericită va afecta ochelarii tăi, timp de măcar un an de zile, nu va mai trebui să plătești nimic în plus!!! Ne ocupăm noi, pentru că meritați!”, au spus cei de la Express Optic.

Mai exact, toate doamnele și domnișoarele care-și cumpără ochelari în luna martie beneficiază de o garanție necondiționată, un fel de „Full casco” pentru un an de zile. Astfel, indiferent de nefericitul incident care vă strică ochelarii, timp de un an de zile, la Express Optic, vi se schimbă ochelarii! FĂRĂ costuri suplimentare! De asemenea, service-ul ochelarilor este GRATUIT, pe perioadă NELIMITATĂ de timp.

Mai mult, în luna Martie, la Express Optic găsiți și alte oferte și cadouri.

Luna aceasta, toate persoanele care optează pentru lentile premium vor beneficia GRATUIT, timp de un an de zile, de un kit de curățare al lentilelor! Kit-ul este format din spray de degresare și dezaburire a lentilelor, și o laveta din microfibră pentru ștergerea acestora! Iar kit-ul poate fi solicitat ORI DE CÂTE ORI e nevoie!

Noua Colecție LUXXOTICA ajunge în magazinele Express Optic tot în această lună, așa că puteți opta pentru ochelarii de la această gamă, sau de la una dintre celelalte game disponibile în magazin: Colecția nouă Ray-Ban, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Dolce&Gabanna, Sferoflex etc.

Iar dacă știți pe cineva care își dorește o pereche nouă de ochelari, îl puteți ajuta la achiziționarea lor oferindu-le un card cadou.

Magazinele Express Optic pun la dispoziția clienților lor și un card de reduceri, prin care premiază fidelitatea și recomandările!  E un card de reduceri care crește progresiv și care poate fi transmisibil!

Cu atâtea oferte ale lunii Martie, la Exzpress Optic chiar ai de unde alege ce e mai bun pentru tine sau cineva drag.

Așadar, luna martie, treci pe la unul din magazinele Express Optic și fă un cadou ochilor tăi sau ochilor celor dragi.

În Bistrița găsiți TREI magazine Express Optic:

Liviu Rebreanu, nr. 11, tel. 0726179915

Liviu Rebreanu nr. 28 (vizavi de Vodafone) tel. 0726182999

Str. Florilor, nr 1 (parter bloc Lama) tel. 0729086439

Dacă dați un like paginii Express Optic pe Facebook veți rămâne la curent cu toate noutățile și ofertele.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: