20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Ultima zi în care se pot depune proiecte pentru finanțări nerambursabile

Primăria Bistrița oferă un ajutor financiar de 300 mii lei, celor care depun proiecte pe unul din cele opt domenii. Valoarea proiectelor trebuie să se încadreze între 3.000 și 15.000 de lei.

Anul acesta, Primăria Bistrița pune la bătaie 300.000 de lei, finanțări nerambursabile, pentru susținerea unor proiecte.

Cei interesați au termen până azi, la ora 16:00: să depună proiectele pentru finanțare. Cele opt domenii în care se pot implementa proiectele sunt: tineret, protecţia mediului, sport, cultură, educaţie, social, relaţii internaţionale şi interdisciplinar.

Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se face în concordanţă cu Programul anual, în limita fondurilor publice alocate de Consiliul Local al municipiului Bistriţa pentru fiecare domeniu. Susţinerea financiară din partea Primăriei nu poate depăși 90% din bugetul total al proiectului, așa că beneficiarul va trebui să pună diferența de minim 10% din valoarea totală.

Dosarele se vor analiza în intervalul 14 -22 mai, urmând ca lista finală a proiectelor ce vor primi finanțare să fie aprobată, cel mai probabil, în ședința de Consiliu Local de la finele lunii.

Mai jos, sumele alocate fiecărui domeniu în parte:

Condiția primordială pentru a obține finanțare e ca proiectele să fie de interes public.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.