-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Un adolescent de 14 ani din Târlișua a fost găsit spânzurat

Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat aseară, într-o grădină din satul Răcăteșu, comuna Târlișua. Din păcate echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil.

Adolescentul de 14 ani a fost găsit spânzurat de un copac, într-o grădină din Răcăteșu, comuna Târlișua.

Descoperirea a fost făcută aseară, în jurul orei 21:00, de către un unchi de-al său.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unu aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Copilul de 14 nu a mai putut fi salvat, fiind deja de ceva timp acolo. Echipajele medicale de la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

„Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Conform primarului comunei, băiatul provine dintr-o familie cu probleme, având și alți frați, parțial recunoscuți de tată.

Încă nu s-a găsit niciun bilet de rămas bun, sau ceva care să indice motivul pentru care adolescentul a ales să-și pună capăt vieții.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: