2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Un băiețel de 12 ani preluat de elicopter, după ce a căzut din tractor

Intervenție dificilă pentru salvatori. Un băiețel de 12 ani avea nevoie de ajutor după ce ar fi căzut din tractor, într-o zonă greu accesibilă din comuna Șanț. S-a solicitat și elicopterul SMURD pentru a-l transporta la o clinică de specialitate.

Echipa de salvatori de la baza din Sîngeorz Băi a intervenit la un accident petrecut într-o zonă greu accesibilă din comuna Șanț.

Spre locul indicat a fost trimis un echipaj de Prima AJutor din cadrul ISU BN, un echipaj de la SVSU cu mașină de teren și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Echipajele medicale au preluat copilul și l-au stabilizat în vederea pregătirii pentru elicopterul SMURD” au transmis reprezentanții ISU BN.

UPDATE

”În urma accidentului au rezultat două victime: copilul în vârstă de aproximativ 12 ani, preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou si transportat la o Clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani, politraumatizat, pentru transportul la UPU SMURD Bistrița” transmit reprezentanții ISU BN.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit azi, in jurul orelor 16:14, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, în comuna Șanț, în zona muntele Făgețel, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval. La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, ăîn urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină, un minor în vârstă de 12 ani. Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

Foto- Mureșan Mihai Andrei

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...