4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un bărbat și-a agresat părinții. Un minor a ajuns în arest

Un tată a fost nevoit să sune la poliție și să anunțe că atât el, cât și soția lui, au fost agresați de propriul fiu. Un alt copil, minor, a ajuns în arestul poliției.

Ieri, Bistrițeanul.ro, vă prezenta cazul unei femei agresate fizic de fiul ei. Tânărul a ajuns în arestul poliției. Mai multe puteți reciti aici:

Și-a lovit mama și a ajuns după gratii!

Astăzi, un nou caz de violență în familie este raportat de cei de la IPJ BN. De această dată, un bărbat în toată firea și-a agresat tatăl și mama.

„La data de 8 iulie a.c., un bărbat de 68 de ani, din Prundu Bârgăului a sesizat polițiștii Postului de Poliție Prundu Bârgăului despre faptul că, la data de 2 iulie a.c., fiul lui în vârstă de 43 de ani l-a agresat atât pe el, cât și pe soția sa. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 43 de ani. De asemenea, au întocmit dosar penal pentru violență în familie”. se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Un minor, în arest

La doar 17 ani, un minor are un palmares impresionant de infracțiuni. Deși inițial judecătorul a fost „indulgent” cu el, tânărul nu a apreciat. Așa că acum se află în arestul poliției.

„În urma sesizărilor formulate de polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de un tânăr de 17 de ani, din Livezile. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu și împotriva lui era dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. La data de 30 iunie a.c., polițiștii au efectuat un control la domiciliul acestuia, ocazie cu care au constatat faptul că încalcă cu rea-credință obligațiile impuse în perioada arestului la domiciliu, motiv pentru care au solicitat înlocuirea măsurii. În prezent, minorul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”„ explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!