-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Un bătrân de 77 de ani din Rodna a dispărut fără urmă!

Un bărbat de 78 de ani din localitatea Rodna a dispărut de o săptămână fără urmă. Familia l-a căutat în toată localitatea, apelând în cele din urmă la poliție.

Cotul Florea, un bătrân de 77 ani din Rodna este de negăsit de sâmbăta trecută. Acesta a dispărut de acasă în cursul dimineții, în jurul orei 08:00. Ultima persoană care l-a văzut a fost un vecin, în timp ce bărbatul dispărut se îndrepta spre un magazin din sat împreună cu 4 miei.

Bărbatul căutat are păr cărunt, 1,70 m înălțime, iar când a dispărut purta o bluză neagră de lână, o pereche de pantaloni țărănești de culoare albă, iar în picioare avea cizme de gumă.

Familia bărbatului a sesizat în cursul zilei de duminică poliția, iar acesta este căutat la nivel național. Cei care l-au văzut sunt rugați să sune la 112.

„La data de 5 mai a.c. polițiștii Secției 7 au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 77 din Rodna, a plecat voluntar de la locuință, la o stână și nu s-a mai întors. La aceeași dată a fost dat în urmărire, fiind dispusă căutarea la nivel național. În continuare polițiștii efectuează activități în vederea găsirii bărbatului”, a declarat Crina Sîrb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...