-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Un bătrân din Bistrița și-a pus capăt zilelor!

Polițiștii investighează un caz ce a avut loc ieri pe raza municipiului. Un bărbat a fost găsit fără suflare, pe un teren. Bistrițeanul avea 66 de ani.

Descoperire macabră, ieri, pe un teren extravilan. Un bărbat s-a spânzurat.

Polițiștii au început verificările, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren extravilan din Bistrița, un bărbat s-a spânzurat. La fața locului, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bistrița. Cadavrul acestuia a fost transportat la secţia Prosectură a Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii din Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...