12.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Un bistrițean a rămas fără mașină, după ce polițiștii i-au spus că e furată din Germania!

Un bistrițean și-a cumpărat o mașină, în vara acestui an. Acum a rămas fără ea deoarece polițiștii au descoperit că e furată din Germania. Era ”căutată” de patru ani de zile.

Bucuria unui bistrițean de a avea o mașină nou achiziționată nu a ținut decât …câteva luni.

Acesta și-a cumpărat o mașină în vara acestui an, dar acum a rămas fără ea.

”La data de 16.12.2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 40 de ani care locuiește în Bistrița. Acesta deținea un autoturism, reclamat ca sustras din Germania, din luna noiembrie 2017. Autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, a fost indisponibilizat de polițiști.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea stabilirii, în cooperare cu autoritățile judiciare din Germania, a modului în care autovehiculul a ajuns pe teritoriul României, documentării faptei și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate” explică IPJ BN.

Mașina era înmatriculată în România, așa că polițiștii trebuie să meargă pe fir pentru a afla când și unde s-a produs prima ilegalitate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Canalizările făcute ne corespunzător din care ni se scurge apa în curți , beciuri , pe drum și poluează grădinile , cine plătește ? AquaBis ar trebui să plătească din bani lor nu să ne umfle nouă facturile . Au fost construite subdimensionate și acuma umblă cu cisternele și golesc fosele care dau pe dinafară . Alo CJ , domnu Moldovan ce mai face fratele de la AquaBis ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în...