26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Un bistrițean vrea în conducerea noului PSD. Cine ar putea fi mâna dreapta a Vioricăi Dăncilă

Noua structură de conducere a PSD va fi aleasă weekendul viitor, într-un congres extraordinar. Printre cei care vor în conducerea noului PSD de după Liviu Dragnea se numără și un bistrițean, care are deja un rol important în Guvern.

În data de 29 iunie va avea loc un congres extraordinar al PSD, în cadrul căruia va fi aleasă noua structură de conducere a partidului, condus provizoriu de Viorica Dăncilă, după încarcerarea lui Liviu Dragnea.

Se pare că Viorica Dăncilă este singura care va candida la fotoliu de lider al partidului. Potrivit Mediafax.ro, printre cei care visează un loc în structura de conducere se numără ministrul Educației Ecaterina Andronescu sau fostul ministru MAE Titus Corlățean.

Cei doi se vor „lupta” cu un bistrițean pentru funcția de președinte executiv. Este vorba despre Daniel Suciu, actual ministru al Dezvoltării.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: