21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Un consilier județean are o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Cât valorează obiectele adunate în ultimii 40 de ani

Un consilier județean, de meserie medic stomatolog, a reușit să adune o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Obiectele au fost adunate în ultimii mai bine de 40 de ani, colecția fiind îmbogățită aproape anual.

Consilierul județean Gabriel Dan Birișiu, de profesie medic stomatolog a reușit să adune o adevărată avere în ultimii 42 de ani. Potrivit declarației sale de avere, aceasta a luat forma bijuteriilor, ceasurilor și monedelor.

Astfel, din 1977, stomatologul din Rodna a adunat obiecte prețioase în valoare de 260.000 de lei. La început de mandat, acesta deținea tablouri, ceasuri și monede în valoare de 240.000 de lei, îmbogățind, astfel, colecția cu 20.000 de lei, adică în jur de 4.500 de euro.

La început de mandat, medicul stomatolog avea în conturi 50.000 de euro, bani care, până în 2019 par să se fi evaporat.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: