13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Un consilier județean are o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Cât valorează obiectele adunate în ultimii 40 de ani

Un consilier județean, de meserie medic stomatolog, a reușit să adune o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Obiectele au fost adunate în ultimii mai bine de 40 de ani, colecția fiind îmbogățită aproape anual.

Consilierul județean Gabriel Dan Birișiu, de profesie medic stomatolog a reușit să adune o adevărată avere în ultimii 42 de ani. Potrivit declarației sale de avere, aceasta a luat forma bijuteriilor, ceasurilor și monedelor.

Astfel, din 1977, stomatologul din Rodna a adunat obiecte prețioase în valoare de 260.000 de lei. La început de mandat, acesta deținea tablouri, ceasuri și monede în valoare de 240.000 de lei, îmbogățind, astfel, colecția cu 20.000 de lei, adică în jur de 4.500 de euro.

La început de mandat, medicul stomatolog avea în conturi 50.000 de euro, bani care, până în 2019 par să se fi evaporat.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.