24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Un fost polițist de la Ordine Publică riscă închisoarea pentru o găinărie

Un fost polițist de la Ordine Publică a fost trimis în judecată, după ce Direcția Generală Anticorupție l-a filat luni bune. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru a nu aplica legea.

Ieri, un fost polițist de la Ordine Publică a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Acesta nu mai lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, dându-și demisia în urmă cu câteva luni.

Surse Bistrițeanul.ro spun că fapta ar fi fost comisă în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar suma ar fi fost luată de agentul de la Ordine Publică pentru a nu aplica legea.

Fostul polițist ar fi fost prins în flagrant de Direcția Generală Anticorupție, care, se pare, îl fila de mai multă vreme.

Aceasta nu ar fi fost prima „aventură” a fostului agent. Înainte să fie prins că a luat mită, acesta s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier, avariind dintr-un șut mai multe autoturisme.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, agentul este trimis în judecată pentru luare de mită și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„Având calitatea de agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică, în perioada 2016 – 2018 a pretins și a primit diferite sume de bani sau bunuri de la mai multe persoane pentru a nu lua măsuri legale cu privire la constatarea unor contravenții și a unei infracțiuni; la data de 14 octombrie 2017 a condus pe drumurile publice un autoturism în timp ce avea în sânge o îmbibație alcoolică de 1,70 g%”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...