20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

A intrat peste o femeie, în casă, și a ținut-o prizonieră! Poliția îl căuta de o lună de zile!

Un tânăr din Pinticu era căutat de polițiști, în întreaga țară. Acesta își va petrece luna decembrie în arest. Motivul? A intrat peste o femeie în casa ei și a ținut-o ostatică.

În 12 noiembrie, instanța din Gherla a decis ca Florin T. să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii. Tânărul de 25 de ani, din Pinticu, e cercetat pentru violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal.

Doar că atunci când să-l aresteze, ia-l de unde nu-i. Așa că polițiștii l-au dat în urmărire națională.

Ieri, polițiștii bistrițeni, de la Investigații Criminale, l-au depistat pe tânăr pe raza comunei Teaca.

Acesta a fost preluat și predat organelor competente. Va trece în noul an, fiind în arestul poliției și așteptând sentința în dosarul în care e cercetat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.