25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Un incendiu de vegetație scăpat de sub control amenință o pădure la Coșbuc. Pompierii nu pot ajunge cu autospecialele

O pădure din comuna Coșbuc a început să fie cuprinsă de flăcări. Focul a ajuns în fondul forestier după ce un incendiu de vegetație a scăpat de sub control.

Mai multe echipe de intervenție s-au deplasat la Coșbuc, unde o pădure riscă să fie rasă de flăcări. În acest moment au intevenit pompierii militari năsăudeni, SVSU Coșbuc și resurse al Ocolului Silvic.

Accesul până la sursa de foc este impracticabil cu autospecialele de intervenție. Pompierii sunt nevoiți să întervină cu mijloace auto 4×4 din cadrul SVSU.

„Pompierii militari năsăudeni și SVSU Coșbuc intervin pe raza localității Coșbuc la un incendiu de vegetație uscată, extins la fondul forestier, într-o zonă greu accesibilă. De asemenea, sunt alocate si resurse de la Ocolul Silvic. Accesul este impracticabil autospecialelor de intervenție, sunt puse la dispoziție mijloace auto 4 x 4 din cadrul SVSU. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.