26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

ÎNȘELAT : Un beclenar a dat peste 9.000 de lei pentru niște bijuterii false!

Doi bărbați din Vălcea i-au vândut unui beclenar mai multe bijuterii din aur. După ce le-a plătit peste 9.000 de lei, stupoare. Bijuteriile NU erau adevărate. Infractorii au fost găsiți:

Un bărbat de vârsta a treia din Beclean a fost înșelat de doi bărbați din Vâlcea. Aceștia l-au abordat pe bărbat spunându-i că vor să ajungă în Italia. Totuși, nu au banii necesari și ar avea nevoie de cash.

Așa că i-au oferit spre vânzare bijuretii de aur- după cum susțineasu ei.

Bărbatul le-a dat peste 9.000 de lei pentru cele 100 de grame de aur. Când a mers însă cu ele la amanet, bărbatul a decoperit că erau false.

A anunțat poliția și cei doi au fost prinși, iar banii recuperați.

”Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în dimineața de 17 martie a.c., un bărbat de 66 de ani, din Beclean, care se afla pe o stradă din oraș, ar fi fost abordat de doi bărbați, iar unul dintre aceștia, sub pretextul că a rămas fără bani și dorește să ajungă în Italia, i-ar fi oferit spre vânzare mai multe bijuterii, asigurându-l că sunt din aur. Bărbatul din Beclean i-ar fi oferit suma de 9300 de lei în schimbul bijuteriilor ( 100 de grame). Ulterior, ajuns la o casă de amanet, bărbatul din Beclean a constatat faptul că bijuteriile achiziționate nu sunt din aur și a sesizat Poliția.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați de 30, respectiv 32 de ani, ambii din județul Vâlcea și au recuperat în totalitate prejudiciul, urmând a fi restituit păgubitului.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Beclean, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la infracțiunea de înșelăciune” transmite IPJ BN într-un comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...