12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Un nou medic specialist în urologie se alătură echipei Sanovil!

Un nou medic specialist în urologie se alătură echipei de medici de la Policlinica Sanovil! Este vorba despre dr. Dan Ștefănescu – disponibil aici de luni până joi, între orele 9 – 12, pentru primele consultații. „Este o echipă de medici care are deja experiență și competență în tratarea unor bolnavi cu mari așteptări precum sunt cei ce se adresează Clinii Sanovil…

În primul rând, activitatea într-o policlinică este o muncă în echipă și o activitate multidisciplinară. Cu toate că este vorba despre o nouă echipă de medici, aceasta are deja experiență și competență în tratarea unor bolnavi cu mari așteptări precum sunt cei ce se adresează Clinii Sanovil. În al doilea rând, dotarea cu echipamente de investigații și tratament este de ultima oră…”, a precizat dr. Dan Ștefănescu pentru Bistrițeanul.ro.

Dată fiind experiența sa în urologie, dr. Dan Ștefănescu dorește să păstreze legătura și să continue activitatea cu foștii săi pacienți, dar și să ofere o a doua opinie în cazurile de urologie generală, tratament al infecțiilor sau disfuncțiilor erectile.

Vor fi și operații de la cele minim invazive, la cele medii și mai complexe de urologie, la Clinica Sanovil fiind disponibile excelente săli de operații și servicii perioperatorii de performanță…”, anunță dr. Dan Ștefănescu.

Doctorul Dan Ștefănescu poate fi găsit la Policlinica Sanovil de luni până joi, între orele 9 – 12.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...