14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Un pompier de la Năsăud, depistat cu COVID-19

După medici, asistenți și personal auxiliar din cadrul unităților medicale, noul tip de coronavirus a „atacat” și în rândul celor de la ISU BN. Un pompier a ajuns ieri la spital, cu simptomatologia COVID-19. CE se va întâmpla:

Cadre medicale, personal auxiliar din unitățile medicale, polițiști, angajați ai diferitelor instituții și acum, și pompieri.

Coronavirusul a „atacat” și pe cei de la ISU BN. Mai exact, e vorba de un pompier de la Năsăud. Acesta a fost internat aseară în Secția de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia.

Conform procedurilor DSP, contacții direcții ai acestuia vor fi puși în izolare. Oricum, în timpul intervențiilor, pompierii au fost echipați corespunzător.

Chiar dacă o linie de intervenție va fi „compromisă” de această măsură a izolării, intervenția operativă de la Năsăud nu va fi afectată. Se vor face toate demersurile necesare ca să fie acoperită nevoia de personal pe acea zonă, cu detașare de la Bistrița, cel mai probabil.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?