8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

UNDE puteți vaccina copiii peste 5 ani:

Copiii peste 5 ani pot fi vaccinați împotriva COVID 19. Programările se pot face deja în platformă, iar spre finalul lunii ajung dozele de vaccin. UNDE se pot imuniza copiii:

Și în România s-a aprobat vaccinarea copiilor cu vârsta peste 5 ani. Încă de vineri, programările în platformă au fost disponibile pentru cei ce doresc să-și imunizeze copiii.

Dozele de vaccin pentru imunizarea copiilor ajung în țară în 24 ianuarie, cu avionul, urmând să fie distribuite în județe.

La Bistrița, există un centru de vaccinare desemnat pentru imunizarea copiilor.

„Noi am desemnat un centru de vaccinare pentru copii – cel de la Policlinică. Ni s-a cerut nominalizarea centrelor și l-am ales acesta deoarece e lângă Policlinică unde este secție de pediatrie, în caz de ceva. Dar, imunizarea făcându-se cu serul Pfizer, se poate face aproape la oricare centru de vaccinare. La noi, cam toate centrele au serul Pfizer, deci părinții pot merge cu copiii la oricare dintre acestea”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, ieri, situația vaccinării la noi în județ era următoarea:

  • Vaccin administrat până în prezent: 201.253 doze
  • 189 de persoane vaccinate în 15.01.2022 (40 cu doza 1, 19 cu doza 2 și 130 cu doza 3)
  • Totalul numărului de persoane vaccinate cu cel puțin o doză este 106.187
  • Totalul numărului de persoane vaccinate cu schemă completă este 105.308
  • Totalul numărului de persoane vaccinate cu doza a treia este 26.104

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.