2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

UNDE te poți testa weekendul acesta pentru obținerea certificatului verde

Primăria Bistrița continuă campania de testare gratuită și weekendul acesta. Astfel, dacă vreți să vă folosiți de un test rapid pentru a obține certificatul verde aveți ocazia mâine și sâmbătă, dar și săptămâna viitoare, luni și marți.

Primăria Bistrița, prin SVSU continuă campania de testare gratuită a bistrițenilor. Cu ajutorul acestor teste rapide efectuate de voluntarii SVSU se pot obține certificate verzi, valabile pentru 48 de ore.

Vă puteți testa atât weekendul acesta, cât și la începutul săptămânii viitoare. Astfel, vineri și sâmbătă vă puteți testa între orele 10:00 și 18:00 în parcarea din fața supermarketului Selgros, de pe Calea Moldovei.

Luni și marți vă puteți testa între orele 09:00 și 17:00 în parcarea supermarketului Kaufland, de pe Bulevardul Independenței. Pentru a vă putea testa aveți nevoie de actul de identitate.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...