12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

UNDE te poți testa weekendul acesta pentru obținerea certificatului verde

Primăria Bistrița continuă campania de testare gratuită și weekendul acesta. Astfel, dacă vreți să vă folosiți de un test rapid pentru a obține certificatul verde aveți ocazia mâine și sâmbătă, dar și săptămâna viitoare, luni și marți.

Primăria Bistrița, prin SVSU continuă campania de testare gratuită a bistrițenilor. Cu ajutorul acestor teste rapide efectuate de voluntarii SVSU se pot obține certificate verzi, valabile pentru 48 de ore.

Vă puteți testa atât weekendul acesta, cât și la începutul săptămânii viitoare. Astfel, vineri și sâmbătă vă puteți testa între orele 10:00 și 18:00 în parcarea din fața supermarketului Selgros, de pe Calea Moldovei.

Luni și marți vă puteți testa între orele 09:00 și 17:00 în parcarea supermarketului Kaufland, de pe Bulevardul Independenței. Pentru a vă putea testa aveți nevoie de actul de identitate.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...