20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

UNIC: Singurul simpozion științific din țară susținut financiar de un spital privat debutează vineri, la Bistrița

A treia ediție a simpozionului științific „Forumul Medical Bistrițean” organizată de SANOVIL Bistrița în cadrul Programului de perfecționare continuă a personalului medical de la Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud, va avea loc în acest  sfârșit de săptămână la Policlinica Nouă de pe strada 1 Decembrie, festivitatea de deschidere fiind programată pentru vineri, la ora 09:00.

Invitați la această manifestare științifică sunt toți medicii specialiști și medicii de familie care lucrează în județul nostru, precum și medici din alte centre care vor să ne cunoască munca și preocupările științifice”, a transmis dr. Gavrilaș Mureșan – inițiatorul simpozionului și directorul Clinicii Sanovil.

Specific pentru această manifestare este faptul că toți medicii care prezintă lucrări de specialitate lucreză în Bistrița-Năsăud – atât la Clinica SANOVIL, la Policlinica Nouă, cât și la Spitalul Județean și în Ambulatoriul de specialitate al acestuia. „Va fi o activitate științifică intensă, vor fi prezentate în cele două zile de forum un număr de 33 lucrări științifice, toate cu un caracter practic deosebit și imediat, lucru apreciat de medicii participanți care sunt din ce în ce mai mulți cu fiecare ediție”, a mai precizat dr. Gavrilaș Mureșan, subliniind că la  ediția din acest an s-au înscris deja peste 250 de medici, dar că este posibil ca participarea să fie mult mai numeroasă, deoarece înscrierile se pot face și în cursul desfășurării lucrărilor programate deja.

Forumul Medical Bistrițean este singura manifestare științifică din țară organizată și susținută financiar de o unitate medicală privată, participanții la lucrări nefiind obligați să plătească nici taxă de participare, și nicio altă taxă. „ Forumul Medical Bistrițean reprezintă recunoștința și respectul  nostru, al Clinicii SANOVIL, față de medici și pacienți…”, a conchis dr. Gavril Mureșan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.