-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Patronul unor faimoase localuri bistrițene, cercetat într-un dosar penal pentru lovire

Acum două seri, managerul a două localuri faimoase din Bistrița, ar fi făcut „urât” când a văzut că un alt local este deschis la o oră târzie. Acesta ar fi devenit agresiv cu personalul și clienții localului. Din acest motiv a fost chemată poliția, care a întocmit dosar penal.

Competiția între patronii de localuri ar părea că trece la următorul nivel. Acum două seri, un incident mai puțin obișnuit ar fi avut loc în Bistrița.

„Aseară (n.r. 5/6 mai), în timp ce ne pregăteam de închiderea localului, domnul Gâvan Dumitru, managerul faimoaselor localuri Crama Veche și Terasa Corida, a cărui activitate preferată sezon de sezon este să facă sesizări la Poliția Locală cafenelelor aflate pe Pietonal, a decis că e cazul să treacă la next level. Și anume, să devină agresiv verbal și fizic cu personalul și clienții prezenți pe motiv că este trecut de ora 24 și localul este încă deschis”, au scris cei de la cafeneaua Nuvo, pe pagina lor de Facebook.

Aceștia susțin că nu ar fi fost primul incident și că astfel de episoade ar mai fi avut loc și la alte localuri. Din acest motiv, a fost chemată poliția care a deschis dosar penal.

„Poliția a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 28 de ani, din Bistrița, în noaptea de 5/6 iunie, că ar fi fost agresată fizic de către o persoană. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat de 54 de ani din Bistrița. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Cei de la Nuvo au mai spus că nu vor tolera niciodată astfel de comportamente, ci vor lua atitudine de fiecare dată.

„Dorim să vă asigurăm că NU vom tolera comportamente agresive și injurii în public față de personalul nostru sau față de clienți. Ne vom adresa autorităților ori de cate ori se întrece măsura! Nu suntem niște analfabeți sau țărani cu două clase, cum ni s-a strigat aseară. Nu suntem sclavii nimănui să dăm socoteală și nu vom dansa după cum cântă oricine!”, au mai scris aceștia.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...