12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Patronul unor faimoase localuri bistrițene, cercetat într-un dosar penal pentru lovire

Acum două seri, managerul a două localuri faimoase din Bistrița, ar fi făcut „urât” când a văzut că un alt local este deschis la o oră târzie. Acesta ar fi devenit agresiv cu personalul și clienții localului. Din acest motiv a fost chemată poliția, care a întocmit dosar penal.

Competiția între patronii de localuri ar părea că trece la următorul nivel. Acum două seri, un incident mai puțin obișnuit ar fi avut loc în Bistrița.

„Aseară (n.r. 5/6 mai), în timp ce ne pregăteam de închiderea localului, domnul Gâvan Dumitru, managerul faimoaselor localuri Crama Veche și Terasa Corida, a cărui activitate preferată sezon de sezon este să facă sesizări la Poliția Locală cafenelelor aflate pe Pietonal, a decis că e cazul să treacă la next level. Și anume, să devină agresiv verbal și fizic cu personalul și clienții prezenți pe motiv că este trecut de ora 24 și localul este încă deschis”, au scris cei de la cafeneaua Nuvo, pe pagina lor de Facebook.

Aceștia susțin că nu ar fi fost primul incident și că astfel de episoade ar mai fi avut loc și la alte localuri. Din acest motiv, a fost chemată poliția care a deschis dosar penal.

„Poliția a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 28 de ani, din Bistrița, în noaptea de 5/6 iunie, că ar fi fost agresată fizic de către o persoană. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat de 54 de ani din Bistrița. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Cei de la Nuvo au mai spus că nu vor tolera niciodată astfel de comportamente, ci vor lua atitudine de fiecare dată.

„Dorim să vă asigurăm că NU vom tolera comportamente agresive și injurii în public față de personalul nostru sau față de clienți. Ne vom adresa autorităților ori de cate ori se întrece măsura! Nu suntem niște analfabeți sau țărani cu două clase, cum ni s-a strigat aseară. Nu suntem sclavii nimănui să dăm socoteală și nu vom dansa după cum cântă oricine!”, au mai scris aceștia.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...