-0.4 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Unii primari din județ nu vor plata online a taxelor și înregistrarea ședințelor de CL, acuză liderul USR, Călin Stan

Președintele USR BN, Călin Stan, a dezvăluit într-o conferință de presă susținută astăzi că unii primari din județ nu vor să fie implementat ghișeul.ro în bătătura lor și să le permită astfel cetățenilor să plătească taxele și impozitele locale online. Alții, în schimb nu vor ca ședințele de consiliu local să fie transmise live.

Unii primari din județ nu vor să implementeze în comuna lor platforma ghișeul.ro, care le-ar permite cetățenilor să își plătească dările la stat din confortul casei lor. Informația a fost făcută publică de președintele USR Bistrița-Năsăud Călin Stan. Acesta a spus că proiectele consilierilor USR pe această temă au fost respinse de ceilalți consilieri. S-a întâmplat, de exemplu, la Lunca Ilvei.

Alți primari nu vor ca ședințele de consiliu local să fie transmise online. Este și cazul primarului Gheorghe Bălăjan de la Dumitra. În alte părți chiar și ședințele de consiliu local s-ar lăsa așteptate. Este cazul Primăriei Șieu Odorhei, unde ultima ședință ar fi avut în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit președintelui USR Călin Stan, colegii săi consilieri în aceste comune vor repeta demersul, până când proiectele vor primi undă verde de de la ceilalți consilieri.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...