Se anunță trei zile de petrecere, cu bucate alese și surprize pentru toată familia, în 15-17 august, la Festivalul Micilor Lu’ Ghiță din Bârgău! Pe lângă produsele consacrate din carne de porc realizate cu succes de către Ghiță Andreca, invitații se vor putea delecta cu specialități din carne de vită, pregătite în spirit Slow Cook de Chef Radu Zărnescu. Organizatorii au pregătit o mulțime de activități și pentru cei mici: tobogane gonflabile, mașinuțe și pictură pe față.
Imediat după postul Sfintei Marii, în Josenii Bârgăului se anunță trei zile de distracție.
Aici va avea loc prima ediție a Festivalului Micilor lu’ Ghiță din Bârgău, unde se vor pregăti bunătăți una și una, iar muzica va fi pentru toate gusturile, de la populară, la lăutărească și până la țigănească.
Pus la cale de Ghiță și Ionela Andreca, evenimentul promovează produsele și tradițiile locale din județul nostru.
Pe lângă produsele consacrate din carne de porc realizate cu succes de către Ghiță Andreca, toți cei care vor veni la Festivalului Micilor lu’ Ghiță din Bârgău se vor putea delecta cu specialitățile gătite, în spirit Slow Cook, chiar de Chef Radu Zărnescu.
Acesta vă va răsfăța cu bunătăți una și una, precum coaste, ceafă, Brisket și Baveta, preparate după celebrele sale rețete.
Pe lângă delicii culinare, organizatorii au pregătit și numeroase activități pentru întreaga familie.
Copiii se vor bucura de o zonă special amenajată, cu tobogane gonflabile, mașinuțe, baloane modelabile și pictură pe față, distracția fiind garantată.
Așadar, imediat după post, sunteți așteptați în Josenii Bârgăului pentru un weekend plin de savoare și voie bună!